Hur ser vi på framtiden?

De senaste veckorna har minst sagt varit nattsvarta och dagens generation av människor och företag i Sverige lever i en ovisshet som vi tidigare inte upplevt. Paniken har varit total och ekonomin har gjort en tvärnit. Vad kommer vi minnas efter den här krisen? Antalet dödsfall, spökstäderna eller att vi hamnade i en ekonomisk depression, pga. av att vi stängde ner hela världsekonomin alldeles för länge?

Även fast vi är i en av de kanske mest utsatta branscherna så väljer vi dock att se på situationen som att i alla kriser skapas nya möjligheter. För att möjligheter skall bli verklighet så måste man ha engagerade, kreativa och dedikerade människor runt sig. Det vi och många andra säkerligen lagt märke till de senaste veckorna är att i kriser så kommer folk samman och hjälper varandra, försöker visa kämparglöd, team spirit och en vilja att bidra på alla sätt man kan!

Därför vill vi på Memento Event slå ett slag för våra kära branschkollegor och samarbetspartners som också är i en extremt utsatt situation. Många av dem anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i. Som ni säkert märkt så finns det mängder av smidiga digitala lösningar och eftersom vi även ser till att vara lite extra kreativa i dessa tider så är vår förhoppning att vi får vara en del av lösningen för er! Självklart ser vi även till att avbokningsvillkor och eventuell möjlighet till ombokning ses över så att ett bokat evenemang inte frambringar stress, utan bara hopp om framtiden!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på