FINAL – Nordens bästa byrå!

Äntligen var det dags för finalomgång för Nordens bästa byrå som ägde rum i Göteborg förra veckan!

I april tidigare i år var det gruppomgång i Stockholm där vi knep en andraplats och vann en resa till Göteborg. Samtidigt som vi tävlade i Stockholm så hade Norrmännen en helt egen gruppomgång och man skulle nu få ta med sig sina poäng till finalen där alla eventbyråer samlades på en och samma plats. Våra förväntningar var med andra ord skyhöga och vinsten som stod på spel var dessutom en resa till DUBAI!

Tågresan ner till Göteborg blev en bra uppladdning inför tävlingen! Efter incheckning på Clarion Hotel Post var det dags för uppsamling, korv med bröd, dryck och en kort föreläsning av Sveriges lagkapten, Aron Anderson. En professionell äventyrare och inspiratör som antagit utmaningar som de flesta inte en drömmer om. Som första person i rullstol har Aron bland annat bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, skidat 300 km över Antarktis och Sydpolen, simmat 37 km över Ålands hav och mycket mer! Det han berättade om under föreläsningen var främst att hans erfarenheter lärt honom hur viktigt det är med stark lagandra pch positiv inställning. Allt det som vi nu skulle ha nytta av under tävlingen.

Under 2-3 timmar tävlade vi i olika grenar, allt ifrån att spela in en musikvideo till att gissa namnen på kryddor, escape room med VR, sätta ihop ljud och ljus osv. Tyvärr blev det inga vinster för oss, men en grym kväll tillsammans vägde upp detta. Underhållningen som de bjöd på under middagen var riktigt bra, en partymiddag som höll hög klass!

Nordic Choice Hotels ska ha en stor eloge för att de anordnar detta varje år och för att de alltid överträffar våra förväntningar, bra jobbat!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på