Sales Award Newsec

Rumble of the regions

Vårt uppdrag var att skapa innehåll till en digital awards där samtliga 300 medarbetare i Norden skulle samlas för att presentera årets medarbetare och årets prestation.


Newsec kontaktade oss då deras årliga resa ställdes in på grund av pandemin och de var tvungna att ställa om! Vårt uppdrag var att skapa innehåll till en digital awards där samtliga 300 medarbetare i Norden skulle samlas för att presentera årets medarbetare och årets prestation.

Information om Sales Award Newsec

Ett skräddarsytt evenemang med hög interaktion med deltagarna var det allra viktigaste för dem. För att lyckas skapa detta kombinerade vi en prisutdelning med en rolig och interaktiv quiz. Konceptet ”Rumble of the regions” sattes där alla länder tävlade mot varandra.

En fullspäckad sändning i högt tempo var lösningen till att få alla deltagare från hemmakontoren att hålla intresset vid liv! Utöver tävlingsmomenten innehöll sändningen även nomineringsvideos, intervjuer med deltagare runt om i hela Norden, förinspelat material samt VD och styrelse som höjde underhållningsvärdet på hela sändningen.

Detta är ett perfekt koncept för er som vill kombinera den årliga prisutdelningen med en interaktiv och givande tävling. På så sätt har alla chansen att vinna!

Vill du veta mer?