Julfest Nasdaq

Berns Salonger

Vårt uppdrag var att skapa ett underhållningskoncept som vi kombinerade med en riktigt pampig lokal för bästa effekt, Berns Salonger.


Nasdaq var ute efter en helhetsupplevelse där de under julen ville kombinera mingelbuffé, underhållning och dans med ett tropiskt jultema för sina 500 medarbetare. Nasdaqs festgrupp kontaktade oss främst för underhållningskonceptet, då de läst om våra tidigare evenemang.

Vårt uppdrag var att skapa ett underhållningskoncept som vi kombinerade med en riktigt pampig lokal för bästa effekt, Berns Salonger. Den skräddarsydda showen ”Upptrappande partymiddag” som vi planerade tillsammans med Nasdaq skulle även en gå i tropiskt jultema, så hela kvällen höll en röd tråd.

Information om Julfest Nasdaq

Det absolut viktigaste var att det hände någonting under hela kvällen och att festen verkligen kändes NASDAQ. För att uppfylla detta tog vi bland annat in mycket partyprodukter i Nasdaqs färger, skumstavar och blå blinkande led-armaband med Nasdaqs logga. Vid entrén fick även alla anställda en drinkbiljett som de kunde använda till att hämta ut en speciell Nasdaq-drink, självklart var även denna blå.

Festen började i lugnt tempo med en uppdukad mingelbuffé, stämningen trappades sedan upp progressivt under kvällen med olika uppträdanden innan minglet sakta övergick till fest. Många kommentarer om att detta var den roligaste julfesten på flera år, helt klart en riktigt lyckad och minnesvärd kväll för Nasdaqs anställda.

Vill du veta mer?