Incentiveresa Academic Work

Riga

Ungefär 100 medarbetare från Academic Work ville under tre dagar hinna med både sightseeing, en teambuilding aktivitet och gemensamma middagar.


I början av maj var det äntligen dags för den årliga utlandsresan för Academic Work. Detta är fjärde resan vi gör tillsammans för att belöna de anställda då de tagit sin årsbudget.

Årets resa gick till Riga, främst för att det är en härlig stad endast en timmes flygresa från Stockholm. Ungefär 100 medarbetare från Academic Work ville under de tre dagarna hinna med både sightseeing, en teambuilding aktivitet och gemensamma middagar. Den här gången fick de med sig två av våra projektledare för att hålla koll på bitarna på plats!

Information om Incentiveresa Academic Work

Då det var två olika kontor som flög ner så åkte de olika tider. Sandra mötte upp den tidiga morgongruppen på Arlanda strax efter 07.00 medan Emmy mötte upp sin grupp ett par timmar senare. Det ena kontoret hann därför med en förmiddagskonferens i Riga när det andra gänget körde konferens på vägen ner.

Första kvällen tillsammans spenderades på Kalku Varti. En restaurang som serverar modern mat från Lettland och Europa med fokus på närproducerade, ekologiska råvaror. Efter middagen gick de som ville vidare till deras nattklubb som låg vägg i vägg med restaurangen. Oerhört skönt med en restaurang och klubb som är belägen 500 meter från hotellet den första kvällen.

Fredagen den 4 maj vaknade Academic Work upp till Lettlands nationaldag! Detta firades med graffitimålning och PanCar Rally. En hel förmiddag med roliga teambuilding aktiviteter, en viktig del i resorna Academic Work gör.

PanCar Rally är en fartfylld aktivitet där man får in både lagtävling, samarbete och samtidigt får se mycket av Riga. Nu skulle de med hjälp av en karta och en bil tävla runt i staden och utföra enkla uppdrag.

Graffitimålningen som är en kreativ aktivitet blev en riktig succé. Här fick de i mindre grupper försöka tolka Academic Works logga på en PVC-banner. Illustrera loggan på nytt!

På lördagen var det dags för hemfärd efter en riktigt lyckad resa till Riga! Detta var som sagt vår fjärde resa tillsammans och senare i år är det dags för den årliga julfesten, det ser vi fram emot!

Vill du veta mer?