Digital julfest Star Stable

Cocktails & Dreams

Vårt uppdrag var att skapa ett digitalt julevent för 160 anställda.


Star Stable Entertainment kontaktade oss då det behövde idéer och hjälp med att planera ett digitalt julevent. Då de insåg att de var tvungna att ställa in det årliga fysiska julbordet för sina 160 anställda, så fick de ställa om.

Information om Digital julfest Star Stable

Men istället för ett traditionellt möte på Zoom som de spenderat större delen av 2020 åt så ville de göra något helt annat. Vårt uppdrag var att skapa ett underhållande digitalt Holiday Party som skulle vara kreativt, engagerande, inkluderande och familjärt.

Vi presenterade ett förslag om en härlig uppesittarafton med komikern Ben Richards som programledare. Förslaget uppskattades och utökades med både julgåvor och barogram som skickades hem till respektive medarbetare.

Det finns vissa svårigheter med att engagera alla medarebetare inför ett digitalt event. Detta kan bero på flera saker, men den största faktorn tror vi ändå är att era medarbetare inte ses varje dag för att prata och skapa en buzz inför det som komma skall. För att lyckas skapa detta utan att ses så spelade vi in en teaser-film inför evenemanget, skickade ut både julgåvor samt ett barogram från oss som innehöll en varm drink som skulle blandas tillsammans digitalt. För att kunna skapa en helt egen Star Stable-drink fick de dessutom med eatable prints med deras egna logga. För att showen skulle kännas ännu mer personlig så adderade vi skräddarsydda frågor om Star Stable under uppesittarkvällen.

Star Stables första digitala julfest blev en riktigt rolig show under 75 minuter med Ben Richards som host. Dessutom var responsen som de fick från alla deltagare oerhört bra och de kunde avsluta året med en positiv vibe!

 

Vill du veta mer?