Awards Benify

”And the Award goes to…”

Vårt uppdrag var att hitta en större festlokal där de önskade någon form av prisutdelning kombinerat med julfest.


Benify som är ett svenskt IT-företag kontaktade oss innan sommaren då de ville ha hjälp att hitta en större festlokal där de önskade någon form av prisutdelning kombinerat med julfest.

Information om Awards Benify

Med tanke på att storleken på lokalen och kvalité på teknik var oerhört viktigt för Benify så passade Colosseum allra bäst för deras behov. Festlokalen som är belägen under Tele2Arena rymmer upp till 700 sittande gäster och är en oerhört flexibel och anpassningsbar lokal vilket passade Benify perfekt.

Vi landade ganska snart i ett koncept som kändes helt rätt. Detta var ”And the Award goes to…” Ett koncept för att hylla sina duktiga medarbetare som kombineras med en storslagen fest. Middagen serverades medan deras konferencier för kvällen tog plats på scen. Då de nomineringstalen redan var inspelade gick det snabbt och smidigt vid prisutdelningen. Efter prisutdelning trappades stämning progressivt upp när middagen sakta övergick till fest. Benify blev underhållna på olika sätt när de minst anade det med allt ifrån artistiska dansare till festliga partyprodukter, självklart i färger som andas Benify!

Vill du veta mer?