Ett besök på Möten och Events 2016

Möten-och-events-Memento-Event

Ett besök på nordens största och mest affärsinriktade fackmässa inom mötes- och eventindustrin var för oss självklart! Detta är en mässa som är fylld med inspiration för oss som bokar och organiserar möten, events och affärsresor.

Under onsdagen förra veckan spenderade vi en hel dag på Kistamässan för att mingla, bli inspirerade samt självklart försöka hitta nya intressanta samarbetspartners. Vi började dagen med att lyssna på Frida Boisen som är aktuell med boken ”#digitalsuccé – Så lyckas du med sociala medier” som kom ut i oktober 2015. Hon pratade om hur man lyckas bli nummer ett i den digitala världen, ett mycket aktuellt och viktigt ämne. Efter att vi blivit fullmatade med massa bra information var det dags att kika runt i allas montrar. Efter en hel del mingel tillsammans med massa härligt mässgodis gick vi vidare för lunch i Kista Galleria.

Efter lunch fick vi inte bara upp en utan två kollegor på kreativitetsscenen. Här fick vi tillsammans med Artisttorget vara med om sång, musik, stand up och aktivitet  som kombinerades magi och humor!

IMG_4451   IMG_4453

Vi avslutade sedan dagen med en inspirerande föreläsning av Andreas Carlsson som jobbar som låtskrivare, varit jurymedlem i IDOL år 2008-2012 samt grundare för ”Academy of Music & Business”. Andreas bjöd på en motivationsföreläsning där han berättade mycket utifrån sina egna erfarenheter om hur man skapar sitt eget varumärke, paketerar och pitchar sin idé och sig själv på ett framgångsrikt sätt.

Motenoevents AndreasCarlsson_370x370-242x300 motenoevents2016

Andreas bjöd även på många användbara citat – Njut av resan, du kanske aldrig når målet!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på