En andraplats i Stans bästa byrå

Stans-bästa-byrå-Memento-Event

Förra måndagen gick tävlingen Stans bästa byrå av stapeln på Clarion Hotel Sign, en väldigt prestigefylld och underhållande tävling mellan eventbyråerna i Stockholm. 

Temat för kvällen var Fotbolls EM vilket var ett passande tema då detta går av stapeln i sommar. Hela 20 byråer från Stockholm var med och tävlade om titeln Stans bästa byrå 2016.

Kvällen började med mingel innan vi intog bankettsalen på Clarion Hotel Sign där det var uppdukat för middag med småplock som sallader, kycklingspett, chark, ostar, minihamburgare. När alla hade fått lite mat i magen var det dags för tävlingsstart. Alla byråer skulle tävla i 10 olika grenar och på varje station blev det en duell mellan två byråer där vinnaren fick tre poäng medan det förlorade laget endast fick ett.

Innan pausen hann vi med grenar som Lilla sportspegeln, quiz, snöra fotbollskor med målvaktshandskar, fotbollsspel samt korvtävlingen som gick ut på att man hela tiden skulle skära en större bit av sin korv än motståndarlaget utan att den skulle ta slut. Vi tog hem alla dessa grenar och hade ett bra läge inför andra halvlek.

I pausen serverades kaffe och dessert och därefter startade vi andra halvlek med ytterligare två vinster i fotbollsspel och speedshooting. Med 7 av 7 segrar i bagaget kände vi oss riktigt nöjda. I nästa gren, Human Fussball, hade vi tyvärr ingen chans och förlorade. Vi deppade inte ihop för de utan samlade nya krafter inför de två sista grenarna, straffskytte och Fifa som vi gick segrande ur. Vi hade då vunnit 9 av 10 grenar och tog nästan ut vinsten i förskott när det var dags för det sista momentet, nattduellen. I finalen stod det mellan oss och förra årets vinnare, tyvärr föll vi på målsnöret. Mycket arga miner i stundens hetta men såhär i efterhand känns en andraplats helt okej.

DCIM100GOPRO

Vi tackar Clarion för en fantastiskt rolig och bra anordnad kväll. Vi ser redan fram emot att ta revansch nästa år!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på