Nu släpper vi lokalerna för Dirty Christmas 2016!

Ambassadeur-Memento-Event

Nu kan vi äntligen presentera lokalerna som i år under de bästa julfestdatumen blir ett festinferno signerat Dirty Christmas. Välkommen att besöka Stockholms festligaste middag på Ambassadeur alternativt Clarion Stockholm.

Ambassadeur är en nattklubb i Stockholm som är belägen endast ett stenkast från Stureplan. Detta är den perfekta lokalen för detta koncept med en hög nationell nattklubbsnivå med det senaste inom ljud och ljus. På Ambassadeur kommer Dirty Christmas på besök sex datum och det kommer serveras ett traditionellt julbord signerat Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus.

Den pampiga Bankettsalen på Clarion Stockholm med hela 10 meter i takhöjd kommer bjuda på en spektakulär show. Här rymmer det 400 sittande gäster under varje tillfälle och Bankettsalen kommer att bli nattklubb när showen är slut vilket gör att ni har chans att stanna kvar hela kvällen. Här finns det möjlighet att börja kvällen med ett eget mingel en trappa upp innan det serveras en 3-rätters middag medan ni redan från start blir underhållna på olika sätt när ni minst anar det.

Om detta låter intressant, gå gärna in och läs mer om Dirty Christmas på Ambassadeur och Clarion Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka ert företags egna Dirty Christmas, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på