Pirate’s Cove – Online
Antal personer: 15-500 pers

Pirate’s Cove – Online

Bidrar till mycket skratt och teamkänsla
Boostar energi och kreativitet

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Aktivitetsledare
Aktivitet Pirate’s Cove

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 229 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Pirate’s Cove – Online

Pirate’s Cove är en perfekt virtuell aktivitet för er som är redo att byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter på en skattjakt

Dags att kliva i land från piratskeppet för ett spännande äventyr där en gömd skatt ska hittas. Via en interaktiv skattkarta kommer du och ditt lag ställas inför en rad utmaningar. Som belöning får ni virtuella föremål som ger er poäng. Det gör att ni förflyttas i kartan i jakten på skatten. Det vinnande laget kommer vara det lag som når skatten med flest poäng.

Praktiskt så börjar alla deltagare att ladda ner en specifik app via App Store eller Google Play. Aktiviteten startar sedan samtidigt för alla av en aktivitetsledare via videolänk och efter en gemensam presentation skickas ni i mindre grupper till era virtuella lagrum där ni får tävla tillsammans. Aktivitetsledaren kommer vara närvarande hela tiden och besöker de olika rummen under aktivitetens gång.

Aktiviteten tar ungefär 1,5 timme sammanlagt för aktivitet, introduktion och avslut. Den går att utföra både på engelska och svenska. Det finns möjlighet att vara färre än 15 personer på denna aktivitet, men ni kommer då att få betala för 15 personer. 

Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

Ni behöver följande för att kunna delta: 

En dator med fungerande ljud och kamera
Internetanslutning
Tillgång till videokonferenstjänst via klient eller browser.
En smartphone med nedladdad app

Förslag på tidsschema för Pirate’s Cove – Online (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Introduktion
16.15 – Aktivitet: Pirate’s Cove – Online
17.30 – Avslut