Late Night Talkshow with Ben Richards
Antal personer: 10-2000 pers

Late Night Talkshow with Ben Richards

Vad som ingår

Egen programledare: Ben Richards
60 minuters underhållande Talk show
1 gäst från er i studion som gästar
Sändningsplattform
Bildproducent
Sändningsteknik med ljud & 3 kameror

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 479 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Late Night Talkshow with Ben Richards

Surviving a Late Night Talkshow with Ben Richards! 

Under 60 minuter sänder vi nu live från studion i Gamla stan, Stockholm. I studion finns alltid en storbandsorkester med en charmig bandledare, en laddad studiopublik som är redo att ge en varm applåd för programledaren Ben Richards och självklart vår vänligt bitska engelsman, som gästas i studion av en stjärna från ditt företag. 

Säkerligen finns det någon på kontoret som ni allt velat se i en talkshow? Oavsett om det är chefen, ”Helene på HR-avdelningen” eller bara någon som råkar fylla år, så kommer hjärtats puls att höjas för nu gäller det att överleva ända till programmets slut. 

Tittarna har möjligheten att försvåra för vår gäst genom att påverka programmets innehåll. Samtidigt finns även chansen att hemma i fåtöljen tävla sig fram till en plats i showens final där vår gäst slutligen får möta publiken i en sista kamp i ”Surviving a Late Night Talkshow”.

Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

Exempel på innehåll: 

  • ”Current Event” En stand-up-monolog med Ben Richards.
  • ”Hacked Computer” Slut på konversationsämnen? Vi hackar vår gästs laptop.
  • ”Q&A from Hell” Tittarna skickar under showen in skarpa frågor till gästen.
  • ”Out on the Streets” Vår flygande reporter beger sig ut för att tempen på stan, men hamnar utanför vår gästs lägenhet.
  • ”So I’ve heard you’re quite an artist” Ben Richards visar upp vår gästs tidigare oljemålningar och startar en tävling mellan gäst och tittare. 

Övrig info:

  • Programledare: Ben Richards, en rutinerad och mycket skarp underhållare med bakgrund i Stockholm och Londons stand up comedy-scen.  
  • Språk: Ben Richards pratar engelska (men förstår svenska). Gästen från ditt företag pratar engelska eller svenska beroende på vad ni föredrar och tittarnas språk. 
  • Plats: Live-inspelning sker på Mälartorget 19 i Gamla stan, Stockholm. Tittarna kan delta från valfri plats i världen. 
  • Förberedelser: Inga förberedelser krävs. Gästen anländer till studion 30 minuter innan sändning. Vi tillhandahåller en länk till showinnehållet som ni skickar ut till deltagarna. 
  • Tillval och andra möjligheter: Har ni ett budskap som ska kommuniceras? Talkshowen kan om så önskas anpassas och skräddarsys för att med humor och interaktivitet nå fram till mottagarna.