Icebreaker game online
Antal personer: 4-500 pers

Icebreaker game online

Vad som ingår

25 minuters engagerande & rolig tävling
Aktivitet: Icebreaker game online

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 200 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Icebreaker game online

Icebreaker game är det perfekta inslaget i er digitala konferens, under er digitala AW eller efter veckans måndagsmöte – Ett spel som sätter fart på det digitala mötet!

Denna lättsamma och roliga aktivitet bjuder på ett genomtänkt quiz som endast pågår under 25 minuter, 2 omgångar under 10 minuter plus en kort paus där ni kan ära känna varandra ännu bättre. Ni delas in i mindre lag om 3-5 personer som med hjälp av valfritt digitalt mötesverktyg håller kontakt under spelets gång. En lagledare i varje grupp får i uppdrag att köra spelet i sin webbläsare och sedan dela skärm med sina medarbetare. Ni tävlar i att svara rätt på så många frågor som möjligt!

De uppgifter som kommer under spelets gång är speciellt framtagna för att skapa diskussion och skratt med hjälp av roliga frågor i varierande svårighetsgrad. Ni hjälps åt att bestämma kategorier och svårighetsgrad utifrån lagets specifika kunskaper. Eftersom tiden är begränsad kommer er strategi vara avgörande i vilket lag som vinner!

Aktiviteten spelas online och alla deltagare behöver tillgång till dator och valfritt digitalt mötesverktyg som Zoom, Teams, Skype eller liknande.