Hållbar Cook-along med Kmärkt
Antal personer: 20-500 pers

Hållbar Cook-along med Kmärkt

Härlig stämning
Hög kvalité på maten
Säsongsbaserad meny

Vad som ingår

Matkasse för två personer - 3 rätters meny
Hemleverans av maten till er dörr
Fördrink
Uppstart (meny, instruktioner, beskrivning, provlag, provpack)
Lokalhyra samt cocktailskola
Studioteknik och tekniker
Kock och transport

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 507 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Hållbar Cook-along med Kmärkt

Interaktiv digital och hållbar Cook-along med kockar från Kmärkt. Detta är en utmärkt aktivitet om ni vill hitta på något roligt tillsammans med era medarbetare online. Det kan fungera som en rolig digital kick off eller teambuilding aktivitet. En del av de som bokar denna digitala matlagningsaktivitet gör det även som ett kundevent.

Aktiviteten är anpassningsbar så att den passar ert syfte, mål och vilka deltagarna är. Vi lägger alltid stort fokus på interaktion med deltagarna, genom att förslagsvis ha en eller ett par personer på plats i studion samtidigt som vi löpande tar in deltagare på länk. Det finns även möjlighet att kommunicera enkelt via en chattfunktion om ni har frågor under aktiviteten. Utgångspunkten är att skapa förutsättningar för att deltagarna ska få mötas och ha glädje av varandras sällskap genom att skapa olika typer av delmoment i aktiviteten som skapar skratt och kommunikation.

Hållbara restaurangen K-märkt med Nobelpriskonditorn Daniel Roos och Jens Dolk i spetsen förbereder och packar den hållbara maten samt bistår med kunniga kockar som både lagar supergod mat och går igenom rutan. Som en härlig start på sändningen kommer ni även att få njuta av ”fördrinkskola” av en fantastisk cocktailbartender från Cocktailgruppen.

Hur fungerar det rent praktiskt?
Vi rekommenderar att råvarukassarna levereras hem till deltagarna dagen innan och samma dag som evenemanget (beror lite på antalet deltagare). Menyn är en hållbar trerättersmeny som levereras för 2 personer så att deltagarna kan bjuda någon därhemma på en härlig trerätters också. Råvarupåsen packas med exakt det som ni behöver, vissa råvaror är förberedda, vilket ger en effektiv matlagning och noll matsvinn. Syftet med valet av råvaror är att deltagarna ska få en förståelse för vilka råvaror ni kan köpa i säsong och att det inte tar så lång tid att laga en härlig trerätters utan matsvinn. Utöver maten erhåller ni också allt ni behöver för en grym fördrink.

Sändningen:
Cook-alongen inleds med en liten ”Masterclass” med en cocktailbartender som visar roliga idéer på hur du kan twista fördrinken för nästa tillfälle som du har gäster hemma. Utöver matlagningen blandar vi upp aktiviteten med snack, knivskola samt andra tips & tricks i köket. Själva cook-alongen inkl drinkskolan tar ca 120 minuter och vi kan med fördel kombinera detta med eget innehåll från bolaget.

Studio och teknik:
Studion är väl tilltagen och vi har en miljö för fördrinksskolan och en annan för själva matlagningsaktiviteten vilket skapar dynamik för sändningen, det är även möjligt att addera en tredje miljö för t ex ett meddelade från VD eller en paneldebatt med intressanta gäster. All studioteknik och personal som krävs för att genomföra denna cook-along.

Eventhemsida:
Inför eventet sätter vi upp er unika hemsida med er branding där vi informerar om eventet samt där ni kan hantera inbjudningar och deltagarinformation såsom kostavvikelser, val av dryck etc.

Tillval:
Kan vi passa på att kombinera denna aktivitet med annat typ av innehåll?
Svar: JA. Nedan har vi listat de vanligaste tillvalen som våra kunder brukar göra.

Exempel på tillval:

  • Inköp och hemleverans av dryckespaket enligt kockens förslag baserat på rätterna som skall ätas.
  • Producera förinspelat material, med de delar som inte behöver vara live.
  • Förläng studiotiden och passa på att kommunicera ut viktiga budskap i förstklassig studiomiljö.
  • Moderator utöver kock på plats, som kan ställa frågor kopplat till innehåll som ni vill lyfta.
  • Snygga vinjetter och namnskyltar, som kommer in under sändningen.

Cook-along på ert kontor:
Kan ni genomföra denna cook-along från annan plats exempelvis vårt kontor, under en längre/kortare tid, anpassa råvaror enligt våra önskemål?

Svar: JA. Vi anpassar aktiviteten efter era önskemål. Önskar ni endast en råvarulista, så era deltagare kan inhandla råvarorna själva kan ni enkelt välja till detta i tillvalsrutan. Det finns även möjlighet att välja en enklare produktion där vi använder oss av webcam istället för professionella kameror på plats. Väljer ni detta alternativ kan det vara bra att veta att ni då heller inte får möjlighet att ha gäster från ert företag med i studion.

Här ner ser ni en video på hur studion ser ut: