Coffee break game show
Antal personer: 20-100 pers

Coffee break game show

Vad som ingår

Egen programledare
Roliga & interaktiva tävlingar: 20 minuter x 3 tillfällen
Sändningsplattform
Anpassningar: Upp till fem egna frågor i tävlingarna

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 490 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Coffee break game show

Välkommen till en ny och effektiv version av vår populära Online Game Show!

Ni tävlar även här tillsammans med kollegorna i er helt egna Game Show! Er programledare leder showen där du och dina kollegor tävlar i roliga deltävlingar online från kontoret eller hemmet. Det ingår 3 shower vid olika tillfällen som är 20 minuter vardera, ett perfekt upplägg för er som önskar en kontinuerlig aktivitet som återkommer varje eller varannan vecka!

Mellan showerna kommer ni självklart att kunna ta del av en High Score så ni vet hur ni och era medarbetare ligger till inför nästa veckotävling, alla lag tävlar om dollars!

Ni har möjlighet att bjuda in mellan 20-100 personer som spelar samtidigt och alla tävlande följer er Game Show via en videolänk på datorn. Samtliga deltagare svarar på frågorna direkt genom webben och ni tävlar i lag om 4 personer där ni interagerar inom laget genom videochatten. Ni behöver inte svara samma sak, men det är laget med högst snittpoäng som vinner hela tävlingen. Är ni fler än 100 personer kan ni även dela upp er på olika starttider och tävla 100 personer åt gången.

För att göra tävlingen ännu mer skräddarsydd går det även att lägga in fem egna frågor i tävlingen som handlar om just ert företag, vilket även ingår i priset.

TIPS! Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

Exempel på deltävlingar: 

LISTAN: Ni väljer ut 4 av 8 objekt och får det sammanlagda värdet av det ni svarat. Alla får poäng, men ju mer värdefulla objekt ni lyckats välja, desto med dollars till poängpotten.

BÖRSEN: På börsen gäller det att köpa billigt och sälja dyrt. Ni får olika alternativ på aktieaffärer. Företag, antal och årtal för köp samt försäljning. Vilken har varit den bästa affären? Bara den mest lönsamma affären ger dollars!

THE PRICE LATTER: Vi utgår från ett föremål, ni kommer sedan få ta ställning till vilket av två alternativ som är värt mer än det föremålet. När rätt svar visats är det de föremålet vi utgår ifrån, och ni får två nya alternativ. Återigen är ett av dem dyrare än det föregående.

FRÅN KRONAN TILL MILJONEN: I den här deltävlingen ska vi ta oss från en krona till en miljon. Vi kommer att börja med en krona. Det finns sedan två alternativ. Ett av dem kan, på ett eller annat sätt, kopplas till kronan. Därefter är det det nya föremålet som kan kopplas till ett av två alternativ. Så fortsätter det till tills vi når fram till en miljon. Det gäller att kunna tänka utanför boxen, och tänka igenom svaren som lag innan ni svarar!

FINALEN: I finalen gäller det att hålla hårt i sina dollars! Här kan ni inte vinna några nya dollars, utan det gäller bara att inte förlora dem. Ju lättare frågan är, desto fler poäng kan du förlora!