Academic Work flyger till Riga!

I början av maj var det äntligen dags för den årliga utlandsresan för Academic Work. Den här gången fick de med sig två av våra fantastiska projektledare för att hålla koll på bitarna på plats!

Årets resa gick till RIGA! Ungefär 100 medarbetare från Academic Work ville under de tre dagarna hinna med både sightseeing, någon typ av teambuilding aktivitet och gemensamma middagar!

Då det var två olika kontor som flög ner så åkte de olika tider. Sandra mötte upp den tidiga morgongruppen på Arlanda strax efter 07.00 medan Emmy mötte upp sin grupp ett par timmar senare. Det ena kontoret hann därför med en förmiddagskonferens i Riga när det andra gänget satt på flyget påväg ner.

Första kvällen tillsammans spenderades på Kalku Varti. En restaurang som serverar modern mat från Lettland och Europa med fokus på närproducerade, ekologiska råvaror. Efter middagen gick de som ville vidare till deras nattklubb som låg vägg i vägg med restaurangen. Oerhört skönt med en restaurang och klubb som är belägen 500 meter från hotellet den första kvällen.

Fredagen den 4 maj vaknade Academic Work upp till Lettlands nationaldag! Detta firades med graffitimålning och PanCar Rally. En hel förmiddag med roliga teambuilding aktiviteter.

PanCar Rally är en fartfylld aktivitet där man får in både lagtävling, samarbete och samtidigt får se mycket av Riga. Nu skulle de med hjälp av en karta och en bil tävla runt i staden och utföra enkla uppdrag.

Graffitimålningen som är en kreativ aktivitet blev en riktig succé. Här fick de i mindre grupper försöka tolka Academic Works logga på en PVC-banner. Illustrera loggan på nytt!

På lördagen var det dags för hemfärd efter en riktigt lyckad resa till Riga!

Vi tackar Academic Work för en härlig helg tillsammans! Detta var vår fjärde resa tillsammans och senare i år är det dags för den årliga julfesten, det ser vi fram emot!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på