Vem har inte drömt om att flyga?

Flyga-vindtunnel-Memento-Event

Vi erbjuder ett fantastiskt kick off-paket som där ni får chansen att besöka Sveriges enda vindtunnel! 

Vindtunneln ger er möjlighet att känna på hur det är att flyga fritt fall utan att behöva kasta dig ut ur ett flygplan. Denna effekt uppstår då du kliver in i glaskammaren som är 4,3 meter bred och hela 22 meter hög. Du flyger på en luftstråle som simulerar fartvinden precis som under ett fallskärmshopp vilket även bidrar till att de rörelser du kan göra i vindtunneln är desamma som de du kan göra i fria luften.

Självklart finns en erfaren instruktör med er hela vägen från säkerhetsinstruktion tills ni det är dags att åka hem. Instruktören är även med och assisterar er inne i vindtunneln och gör flygningen till en säker och rolig upplevelse.

Det häftiga med denna vindtunnel är att alla människor med normal hälsa och är över 3 år kan flyga vilket betyder att du inte måste ha någon tidigare erfarenhet eller liknande. Dock ska man troligtvis nöja sig med att se på när de andra flyger om man väger över 120 kg, är gravid, har hjärtbesvär, lider av ryggproblem eller har axlar som lätt hoppar ur led. Glaskammaren är gjord av glas vilket gör att du enkelt kan se på när de andra flyger.

För många fallskärmshoppare är detta en perfekt träningsform för att träna på formationer eller liknande för att sedan kunna använda det vid ett riktigt fallskärmshopp utomhus.

Vi lovar att denna aktivitet sätter samtliga sinnen på prov och skapar en adrenalinkick utöver det vanliga. Ni kombinerar med fördel flygturen med en middag där ni tillsammans kan skratta och prata om dagens unika upplevelse!

Läs mer om vindtunneln eller kika in alla våra förslag på aktiviter inom kategorin kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka vindtunneln i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på