Stans bästa byrå!

Förra veckan gick Stans bästa byrå av stapeln där det stora målet var att försöka försvara titeln från 2017. 

Förra årets tema som var matlagning var verkligen vår grej! Det kändes bra genom hela tävlingen och vi tog oss till en final där en omtalad skagenröra tog oss till seger. I år var temat musik, vilket kändes snäppet svårare!

Tjugo eventbyråer samlades på Quality Hotel Friends i Solna där det bjöds på bubblande dryck och plockmat i mängder. Den enorma eventsalen som kallas ”Strawberry fields” är helt perfekt för dessa typer av arrangemang. De har en kapacitet på upp till 1800 personer beroende på hur eventet är utformat.

Efter mingel och en härlig presentation av Nordic Choice Hotel och dess personal var det äntligen dags för lite tävling!

I tio olika deltävlingar fick vi chansen att skrapa fram poäng där vi fick testa på aktiviteter som singstar, silent disco och musikquiz. På varje station blev det en duell mellan två byråer där vinnaren gick vidare med 3 poäng i bagaget. Tyvärr hade vi inte alls lika bra känsla som förra året och med endast fem vinster av tio möjliga så tog vi oss tyvärr inte vidare till final.

Vi hade som vanligt en riktigt trevlig kväll tillsammans och kommer mer än gärna tillbaka nästa år! Undra vilket tema det blir då?

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på