The Swedish Experience
Antal personer: 35-125 pers

The Swedish Experience

Blir en riktig snackis
En oförglömlig dag i Skärgården
Ett spännande äventyr

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: Femkamp/midsommarlekar
All rekvisita
Midsommarlunch med öl och snaps
Grillbuffé middag med dryckespaket
Båtresa

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: På förfrågan kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om The Swedish Experience

The Swedish Experience – Svenska traditioner när de är som mest.

Njut av Stockholms skärgård till tonerna av Bellman och Taube. Mingla med dina kollegor på ett gammalt sekelskiftesfartyg och lär dig något nytt om Stockholms kända landmärken som ni passerar på väg ut till en av skärgårdens mest idylliska öar.

Idöborg välkomnar gästerna med ett traditionellt svenskt midsommarfirande. Ön är fylld av glada sommarklädda människor som binder blomsterkransar, förbereder lekar och klär midsommarstången. Spelmän spelar dragspel och fiol bland gästerna för att skapa en magisk stämning av midsommar.

Gästerna får tillsammans duka upp långbord på bryggan med klassisk midsommarmat såsom sill, snaps och färskpotatis. Lunchen ackompanjeras av livemusik och gästerna får sånghäften med texter till traditionella svenska snapsvisor varvade med specialskrivna snapsvisor för företaget. Sjung med i Hell and Gore (Helan går) och skåla med noga utvalda svensktillverkade drycker. Gästerna introduceras även för det kända programmet Allsång på Skansen och med hjälp av en allsångsledare skrålas det med till ”Stockholm i mitt hjärta” och andra populära allsångslåtar översatta till engelska.

När alla är mätta och belåtna är det dags för de svenska lekarna. Gästerna delas in i lag och får tävla i grenar såsom säckhoppning, spiktävling, elda upp en Gävlebock, öppna en surströmmingsburk utan att göra en min och att sätta ihop en IKEA-möbel på kortast möjliga tid.

Konferens och ”Swedish Fika” eller en promenad på ön följd av bastu och klippbad. Varför välja när du kan få allt? Här finns det tid för umgänge, återhämtning och lugn. Fram mot kvällen samlas alla runt grillen och får njuta av en somrig grillbuffé. Spela en omgång Kubb med dina kollegor eller varför inte dra dig tillbaka och njut av en ensam stund i hängmattan medan du sippar på en ”En Midsommarnattsdröm”, ”Smörgåstårta” eller ”Sju sorters blommor”.

När solen har gått ner blir det en klassisk folkparksfest med liveunderhållning och DJ. Leta fram brylkrämen och dansa loss till dansband, epa dunk och schlagers under kulörta lyktor. 

The Swedish Experience är ett skräddarsytt heldagsevent eller två dagars äventyr där våra internationella gäster får uppleva natur, underhållning, teambuilding och svenska traditioner när de är som mest.