Jubileum Handelshögskolan

HHS FUN FAIR

Vårt uppdrag var att sy ihop ett 110 års jubileum kombinerat med rektorns 50 års dag.


Handelshögskolan i Stockholm kontaktade oss då de hade ett evenemang på gång som inkluderade alla medarbetare, partners, utvalda alumner och Advisory Board.

Vårt uppdrag var att sy ihop ett 110 års jubileum kombinerat med rektorns 50 års dag. Tanken var att dessa två festligheter skulle slås ihop till ett stort firande innan sommaren. Den röda tråden genom hela evenemanget skulle vara FUN & FAIR där god mat och lättsamma aktiviteter skulle finnas tillgängligt i en avslappnad miljö.

”Just hemkommen och vad bra allt blev! Alla jag talade med var supernöjda och god mat och vilken bra personal du hittat Stefan!”
Helena, Handelshögskolan

Information om Jubileum Handelshögskolan

Med dessa önskemål i bakhuvudet landade vi i konceptet ”HHS FUN FAIR” där inbjudan skickades ut till 700 personer. Vi skapade ett nöjesfält i deras lokaler i Stockholm där både ballonger i mängder och ”åkband” var ett måste! Dessutom fanns passande aktiviteter som fotobås, tatueringsstudio, konstvandring, konstmålning, popcornmaskin, ”Candyshop” och lyckohjul på plats. I direkt anslutning till aktiviteterna serverades dessutom både ”street food” från food trucks och läskande sommardrycker från barerna. För att skapa en ännu härligare stämning underhölls gästerna av en pianist som spelade passande låtar från flygeln under hela evenemanget.

Vill du veta mer?