Digitala event som är här för att stanna!

Med restriktioner som blir hårdare och hårdare för varje vecka som går så har vi insett att digitala event är här för att stanna.

Inför vår och sommar kanske ni vanligtvis planerar en stor sommarfest tillsammans med samtliga medarbetare.. Detta år blir nog planeringen för detta blir desto svårare i och med de restriktioner som finns i kombination med att vi inte hur läget kommer att se ut framöver. Men det vi vet, är att de digitala eventen mer eller mindre kommer att fortsätta! Nedan ger vi tips på digitala aktiviteter som vi vet är uppskattade och kommer att fungera utmärkt om ni väljer att utföra er sommarfest eller liknande digitalt!

Vår älskade Online Game Show är en rolig aktivitet som du dessutom kan skräddarsy till viss del. Grunden är att ni tillsammans med era kollegor tävlar i en Game Show tillsammans med era kollegor. Upp till 2 personer kan gästa programledaren i studion medan resterande deltagare tävlar online. Ni kan välja att ha med skräddarsydda frågor samt passa på att förmedla andra budskap i samband med er show från den påkostade studiomiljön.

Digitala föreläsningar i olika slag är oerhört populärt och givande för era medarbetare som sitter hemma och jobbar. Detta ger energi och inspiration som det kanske varit dåligt med under en period. Vi erbjuder flera uppskattade föreläsare som bland annat Christer Olsson, Per Schlingmann och Aron Anderson. Vi hjälper gärna till att guida dig till vilken föreläsare som skulle passa er grupp beroende på vad vi har för mål och syfte.

Är ni ute efter en lättsam och rolig teambuilding aktivitet som passar alla har vi flera alternativ. Våra mest populära aktiviteter som passar in på dessa kriterier är just nu är Beat the Hacker, Virtuell mordgåta, Code Breaker, Around the world och All Star Challenge.

Glöm inte bort era medarbetare i tider som dessa, det är nu ni behöver varandra som mest!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på