Digital stämma
Antal personer: 1-300 pers

Digital stämma

Vad som ingår

En kamera anpassad för 2 personer & en live sändning i upp till 2 h
Teknik / ljus / kamera / ljud
Stream - Zoom (1-300 pers)
Bildproducent
Tekniker studio
Grafikpaket anpassat till kund – Logo osv. (Bakgrund, 5 st namn, bakgrund till en två split)
Skypegäster

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital stämma

En digital stämma kan du göra som både aktiebolag, bostadsförening (BRF) och som förening. Det viktiga med en digital stämma är noggranna förberedelser och testning av tekniken innan själva stämmodagen, allt detta hjälper vi såklart till med. 

Att hålla en digital stämma har tidigare inte varit fullt möjligt på grund av vad lagtexten säger men i och med situationen med Covid-19 så beslutade regeringen i April 2020 att möjliggöra det. Nu har regeringen gått ut med ett förslag att förlänga reglerna kring digitala årsstämmor för hela 2021 för att inte behöva träffas fysiskt*. Spår vi dessutom lite i framtiden så ser åtminstone vi framför oss att digitala stämmor är här för att stanna.

Om vi bortser från praktikaliteter innan och efter själva stämman (som bl.a. vår lathund underlättar för) så är vårt fokus att få till en professionell sändning med grafisk profil, logo i bild, personer som highlightas i samband med att de talar osv… Man ska exempelvis som aktieägare vid en bolagsstämma kunna rösta och ställa frågor på ett säkert sätt. Du ska kunna protokollföra och få ner röstandet och fördröjning för bild ska vara så liten som möjligt. Allt detta ser vi till lösa.

Det går även bra att genomföra en så kallad hybridstämma, där medlemmarna själva får välja om de vill delta på plats eller digitalt.

Välj själva om ni vill utföra er digitala stämma i er egna stämmolokal alternativt i en green screen studio där vi hjälper till att skapa en passande inspirerade miljö på ett prisvärt sätt.

Vi hjälper er med:

Studio alternativt teknisk setup i lokal
Streamingplattform
Voteringsverktyg
Grafisk profil i rutan
Namntavlor
Bild i bild grafik
Projektledning
Körschema
Lathund för att hålla en digital stämma
Inspelning av stämman

* https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2020/10/forlangning-av-de-tillfalliga-reglerna-for-att-kunna-halla-bolags–och-foreningsstammor-utan-fysiskt-deltagande/