Beat The Hacker II – Online
Antal personer: 5-1000 pers

Beat The Hacker II – Online

Vad som ingår

45 minuters engagerande & virtuell tävling
Aktivitet: Beat The Hacker II

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 260 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Beat The Hacker II – Online

Beat The Hacker II är en uppföljare till succén Beat the Hacker som du också hittar på vår hemsida. 

Detta virtuella Escape Room är målet att klara av så många utmaningar som möjligt på 45 minuter och samtidigt ha roligt på vägen! Ni är uppdelade i lag om 3-6 personer som ska lösa dessa kluriga utmaningar tillsammans. Stärk gruppens gemenskap och teamkänsla, trots att ni jobbar mycket från distans.

I denna fortsättning kommer ni upptäcka att ända sedan ni besegrade hackern senast har det varit en period av ovanligt lugn och ro, tills igår natt… Det är nu klart och tydligt att den senaste attacken enbart var ett trick för att kunna få en gömd Trojan djupt inbäddad i våra nätverk. Hackern är tillbaka och han vill ha Bitcoins, mängder av dem.

Nu är det dags att slå tillbaka, det är dags att hacka hackaren! Världens bästa cyber-säkerhetsbolag har erbjudit sin hjälp och har ett team med elit-hackare som står redo. Är ni redo att hjälpa till och rädda er organisation?

Det som behövs för att spela spelet är en dator och ett videomöte. Er lagledare kopplar upp sig i er vanliga digitala mötesmiljö (Ex. Zoom, Teams ) och kör spelet på sin dator för att sedan dela sin skärm med de andra spelarna. Alla spelare har fått personliga ledtrådar, vilket gör att varje spelare har en viktig roll i ert lag!

Det finns även möjlighet att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

På förfrågan går det att skräddarsy spelet genom att lägga in frågor som är kopplande till er verksamhet. Aktiviteten finns tillgänglig både på svenska och på engelska så det går utmärkt att välja det som passar bäst för er grupp.

16 spännande uppdrag: 

  • 7 visuella utmaningar
  • 6 logiska pussel / utmaningar
  • 2 videoutmaningar
  • 1 ljudutmaning

Tillval: 

  • Projektledare som ordnar med facilitering vid start och uppsummering av resultat. Välj till detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris.