Bli en del av oss

Vi söker människor som brinner, ständigt vill utvecklas och som vill vara med och skapa Sveriges bästa arbetsplats!

Vi är ett av eventbranschens snabbast växande företag och blir från och med augusti 2017 sju medarbetare.

Vi sitter i nya kontorslokaler på Linnégatan 15 på Östermalm. 

När du arbetar hos oss så kommer lycka, självstyre och personlig utveckling före allt annat. Vi söker människor som brinner för sina områden och som delar våra värderingar.

Hos oss får du tydliga individuella mål och den gemensamma målbilden är även den väldigt transparent och tydlig. Vi är en platt och dynamisk organisation där alla får komma till tals och där en väl presenterad idé kan omvandlas till handling på bokstavligen 1 minut.

Vi tror att lycka leder till framgång så vårt primära fokus är att ha väldigt roligt på vägen. Vi uppmuntrar därför personliga initiativ då vi anser att det är människorna i verksamheten som ser till att den utvecklas. Detta gör vi delvis genom att skapa aktiviteter och avsätta arbetstid varje vecka där våra medarbetare får utveckla de färdigheter som de själva vill utveckla. Vi tror på mångfald, på att personer med olika infallsvinklar gör oss skickligare och i våra rekryteringsprocesser välkomnar vi därför även sökande som inte nödvändigtvis har tidigare erfarenhet från eventbranschen.

På ett mindre företag som Memento är varje medarbetare ovärderlig och vi tror att alla kan bidra med något eget. Tillsammans är vi helt enkelt starkare!

Att bygga en vägvinnande företagskultur gör man inte på en vecka, men vi tror att vi blir belönade om den hamnar högst upp på vår agenda.

Vår vision är att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vill du bli en del av den?

Läs mer om våra värderingar och företagskultur här

Eller checka in dina kommande kollegor här.

Ansökan


Skicka in ditt CV idag så återkommer vi inom 24 h med mer info kring hur processen ser ut:

Namn (*)

Ditt telefonnummer (*)

Din E-postadress (*)

Bifoga CV/personligt brev

CV -

Personligt brev -

Meddelande (ex. vilken roll du söker)