Våra värderingar

Vi tror på att skapa en miljö där vi har roligt på vägen och där alla medarbetare får möjlighet att utveckla de områden de brinner för. Vi tror på att lycka leder till framgång och inte tvärtom! De är människorna i vår verksamhet som bygger vår framtid och vi arbetar varje dag för att utveckla vår företagskultur och det vi tror på.

Nyfikenhet skapar framgång!

Det är vetenskapligt bevisat att lycka skapar framgång. Det är även vetenskapligt bevisat att när vi lär oss något nytt så utsöndras dopamin och vi känner lycka. Vår grundvärdering – att uppmuntra nyfikenhet – är därför självklar och prioriteras dagligen, i vår strävan att bli Sveriges bästa arbetsplats.

 • I have no special talents. I am only passionately curious.

  Albert Einstein
 • Curiosity is the vitamin of learning.

  Ken Robinson
 • Ideas come from curiosity.

  Walt Disney

Prestigelöshet

För oss handlar prestigelöshet om väldigt många saker. Det handlar om att våga erkänna för sig själv vad man är bra på och vad man är mindre bra på. Det handlar om att våga erkänna sina misstag och lära sig utav dem. Det handlar om att och be om hjälp när man behöver det. Det handlar även i väldigt hög utsträckning om konsten att lyssna. Vår prestigelöshet hjälper oss otroligt mycket i våra kundrelationer och vår arbetsprocess och även hur vi agerar gentemot varandra på kontoret.

 • How much you can learn when you fail determines how far you will go into achieving your goals.

  Roy Bennett
 • Wisdom is the reward you get for a lifetime of listening when you’d have preferred to talk.

  Doug Larson

Familjärt

Vi tror som sagt att lycka föder framgång och därför försöker vi ha så roligt som möjligt på vägen. Vi bygger en VI känsla där vi ställer upp för varandra i vått och torrt och ser alltid till att fira våra framgångar. Att komma till jobbet skall kännas lustfyllt och inte jobbigt. De medarbetare som inte känner så för sitt arbete oavsett om dem jobbar hos oss eller någon annanstans uppmanar vi ska gå vidare till något som de känner sig passionerade för.

 • Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

  Albert Schweitzer

Arbeta med det vi har

Våra grundare har alltid arbetat med det de haft och sett till att utveckla verksamheten för varje år som gått. Denna utgångspunkt hjälper våra medarbetare att bli mer kreativa och lösningsorienterade i vår vardag på kontoret men även när vi hjälper våra kunder med deras event. Alla kunder har olika förutsättningar och vår grundfilosofi gör det enklare för oss att ta oss an varierande projekt.

 • Man måste sälja de jordgubbar man har, för det är de enda man har att sälja. Man måste ta det man har, och göra det bästa av det.

  Petter Stordalen

Jämlikhet

Hos oss är alla medarbetare och medmänniskor lika värda. Det låter kanske klyschigt men vi arbetar varje dag för att varje medarbetare skall bli sedd och få möjlighet att utvecklas inom de områden de brinner för. Vi tror även på mångfald och att personer med olika infallsvinklar gör oss skickligare. I våra rekryteringsprocesser välkomnar vi sökande som kommer från andra branscher än eventbranschen. Hos oss är alla medarbetare ovärderliga då alla kan bidra med något unikt. Tillsammans är vi starkare!

 • Diversity: the art of thinking independently together.

  Malcolm Forbes