Nyfikenhet skapar framgång!

Det är vetenskapligt bevisat att lycka skapar framgång. Det är även vetenskapligt bevisat att när vi lär oss något nytt så utsöndras dopamin och vi känner lycka. Vår grundvärdering – att uppmuntra nyfikenhet – är därför självklar och prioriteras dagligen, i vår strävan att bli Sveriges bästa arbetsplats.

Prestigelöshet

För oss handlar prestigelöshet om väldigt många saker. Det handlar om att våga erkänna för sig själv vad man är bra på och vad man är mindre bra på. Det handlar om att våga erkänna sina misstag och lära sig utav dem. Det handlar om att och be om hjälp när man behöver det. Det handlar även i väldigt hög utsträckning om konsten att lyssna. Vår prestigelöshet hjälper oss otroligt mycket i våra kundrelationer och vår arbetsprocess och även hur vi agerar gentemot varandra på kontoret.

Familjärt

Vi tror som sagt att lycka föder framgång och därför försöker vi ha så roligt som möjligt på vägen. Vi bygger en VI känsla där vi ställer upp för varandra i vått och torrt och ser alltid till att fira våra framgångar. Att komma till jobbet skall kännas lustfyllt och inte jobbigt. De medarbetare som inte känner så för sitt arbete oavsett om dem jobbar hos oss eller någon annanstans uppmanar vi ska gå vidare till något som de känner sig passionerade för.

Arbeta med det vi har

Våra grundare har alltid arbetat med det de haft och sett till att utveckla verksamheten för varje år som gått. Denna utgångspunkt hjälper våra medarbetare att bli mer kreativa och lösningsorienterade i vår vardag på kontoret men även när vi hjälper våra kunder med deras event. Alla kunder har olika förutsättningar och vår grundfilosofi gör det enklare för oss att ta oss an varierande projekt.

Jämlikhet

Hos oss är alla medarbetare och medmänniskor lika värda. Det låter kanske klyschigt men vi arbetar varje dag för att varje medarbetare skall bli sedd och få möjlighet att utvecklas inom de områden de brinner för. Vi tror även på mångfald och att personer med olika infallsvinklar gör oss skickligare. I våra rekryteringsprocesser välkomnar vi sökande som kommer från andra branscher än eventbranschen. Hos oss är alla medarbetare ovärderliga då alla kan bidra med något unikt. Tillsammans är vi starkare!