Våra svettigaste event

Fäktning-Memento-Event

Här listar vi eventen för dig som vill att dina kollegor ska få svettas lite under aktiviteten. Dessa roliga aktiviteter lockar fram din tävlingsinstinkt och du vill inte ligga på latsidan med risk för att du blir slagen av dina kollegor.

Vi erbjuder fäktning som är en av värdens äldsta och ädlaste konster. Detta är en rolig och svettig aktivitet som passar alla. Innan ni får testa era talanger inom fäktningen så kommer en fäktmästare att visa de grundläggande regler som finns inom sporten och introducerar er i hur allt ska användas. Efter att ni tränat lite väntar det en tävling i riktig el-fäktning. Här får ni chansen att utmana era kollegor i en riktig duell!

Human Fussball är en ny underhållande aktivitet där man använder sig av det gamla fotbollsspelet i jättestorlek. Spelarna kommer att sitta fastspända i en sju meter lång lina och man får verkligen känslan av att vara en bricka i spelet. Denna aktivitet medför mycket samarbete, skratt och svett. Ni kan välja att spela enstaka matcher eller en hel turnering med flera lag och matcher. Det sistnämnda alternativet är en bra idé om ni är en stor grupp.

Gocart är en populär och lättsam aktivitet som uppskattas av de flesta. Även här får ni en introduktion och självklart testa några varv innan tävlingen börjar på riktigt. Om man är riktigt tävlingsinriktad så kommer adrenalinet pumpa och svetten rinna. Det bästa är att detta är en relativt enkel aktivitet då det bara är att gasa och bromsa. Ni har även möjlighet att själva välja vilket tempo ni väljer att hålla och hur svettigt det blir.

Alla dessa svettiga aktiviteter följs självklart av en välförtjänt middag på någon av Stockholms omtalade restauranger. Detta är färdiga paket som vi tycker passar bra men självklart finns det möjlighet för er att komma med förslag på restauranger som ni tycker passar er bättre. Vill ni ha mer inspiration och fler förslag och på aktiviteter kan ni kolla in våra kategori kick off och teambuilding

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på