Våra mest teambuildande aktiviteter

Fångarna-på-Kastellet-Memento-Event

Många företag utför aktiviteter med syftet teambuilding. Man är då ofta ute efter att sammansvetsa gruppen och när man samarbetar bygger man tillit och förståelse. Teambuilding aktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Vi har nu tagit fram de paket som vi tycker bäst uppfyller dessa syften.

Fångarna på Kastellet är inspirerat av den populära TV-programserien Fångarna på fortet. Ni kommer att delas in i lag om 10 personer innan ni tar hjälp av karta till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Aktiviteterna är en kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling. Exempel på stationer i aktiviteten är Bollhavet, Reaktionsväggen, Helan går, Mänskliga labyrinten, Stegarna, Krukorna och hala väggen. När ni är klara med aktiviteterna kommer ni att gå vidare för att äta en välförtjänt middag där ni kan prata vidare om dagens tävlingar.

Kockarnas kamp är en tävling där ni får prova era kunskaper i köket. Denna aktivitet är inspirerad av tv4-succén ”Kockarnas kamp” och ni kommer själva att ställas inför liknande utmaningar som deltagarna i programmet vilket lätt tar fram vinnarglöden hos de flesta. Exempel på utmaningarna som kan komma upp är bena ur en kyckling alternativt slå en majonnäs på kortast tid. När ni inte lagar mat kommer ni istället att mäta era dryckeskunskaper och smaklökar i ett dryckesquiz innehållande allt från kluriga frågor från hela dryckesvärlden till blindprovning. Denna aktivitet kommer att hållas i köket på den omtalade restaurangen Griffins där ni senare även kommer att få avnjuta en härlig 3-rätters middag.

Old town challenge är en oerhört rolig och energifylld poängjakt där ni i era indelade lag ska lösa olika uppdrag. Denna aktivitet som främst går ut på att lösa olika sorters uppdrag i gamla stan frambringar samarbete, kreativitet samt mycket skratt. Exempel på en fråga kan vara en historisk intressant plats man ska leta upp och eftersom att alla uppdrag ger olika många poäng så får man välja ut de uppdragen som man tror att man kommer att klara av bäst och tycker är roligast. Efter tävlingarna kommer ni tillsammans att gå vidare till Mr French för att äta middag i en vacker miljö.

Läs gärna mer om alla våra teambuildingaktiviteter här!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på