Våra mest kulinariska event

Gute-Grill-Memento-Event

Om man är ute efter ett kulinariskt event vill vi kunna erbjuda upplevelser som innehåller många olika delar. Man ska helst lära sig någonting nytt men man ska även få avnjuta god mat och dryck. Vi tycker att det ska erbjudas någonting utöver det vanliga som t.ex. personal som har väldigt stor erfarenhet och kunskap om det dem gör, detta ger en bra helhetsupplevelse.

Vinprovning är helt klart en upplevelse för alla sinnen. Vi erbjuder vinprovning på Gute Grill som har en egen vinkällare där ni kommer att spendera kvällen. I detta mysiga utrymme kommer man att få avnjuta kvalitetsviner samt få en djupare kunskap om viner och hur ni framhäver ett gott vins smak av kvällens sommelier. Inte ens finsmakarna kommer att bli besvikna. Under kvällen märker ni att vin är en hel vetenskap och ni kommer gå hem med nya erfarenheter och upplevelser som ni kommer att vilja dela med er av till nära och kära. Efter vinprovningen får ni även avnjuta en härlig 3 rätters middag som en fin avslutning på kvällen.

Vår populära matlagningsaktivitet på Griffins kvalar också in under denna kategori. Griffins Steakhouse är en av de bättre köttrestaurangerna i Stockholm och ägs av den kända kocken Christan Hellberg. Ni kommer under kvällen att variera matlagning och vinprovning alternativt få en inblick i hur man blandar cocktails beroende på vad just ni är mest intresserade av. Efter detta får ni självklart avnjuta maten ni hjälpt till att laga tillsammans med kollegorna. För att runda av kvällen på bästa sätt får ni även ta med er både förkläde och kvällens recept hem så att ni kan visa upp era nya kunskaper inför era vänner.

Kika gärna in vår kategori mat och dryck för att hitta fler förslag på kulinariska aktiviteter i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på