Våra mest adrenalinladdade events

Stuntman-för-en-dag-Memento-Event

Med dessa event syftar vi på de paketen vi satt ihop som får adrenalinet att pumpa. Detta är upplevelser som man inte glömmer i första taget. Är ni ett företag som gillar att hitta på spännande saker och inte är rädda för att prova något nytt? Då kan något av dessa paket vi nämner vara något för er!

Stuntman för en dag är en upplevelse med mycket fart och spänning. Ni får under några fartfyllda timmar möjlighet att uppleva flera saker som en stuntman gör i sin vardag, allt från gasexplosioner till fall från höga höjder. Personalen kommer självklart att vara med er under hela aktiviteten och med dessa kan ni känna er säkra. De är mycket erfarna då de har utfört många arrangemang tidigare samt även varit delaktiga i diverse olika inspelningar som stuntteam för några utav Sveriges största filmer och dataspel.

Vi erbjuder även Folkrace som är en fantastisk rolig aktivitet med mycket fart. Här delas ni upp i olika lag och heat för att sedan köra klassiskt folkrace mot varandra, utmanande fyrhjulingar och crazy cars (felstyrda bilar). I folkracet kommer ni att köra ombyggda Volvo 240 modeller. Detta är en säker motoraktivitet då samtliga bilar är utrustade med säkerhetsbur och fyrpunktsbälte. Dock kommer ni att få uppleva rally i ett rasande tempo.

Pistolskytte är helt klart en aktivitet där ni kommer få en adrenalinkick utöver det vanliga. Vi tar er till en av Nordens modernaste skjutbana där ni kommer få prova på skarpladdade vapen och riktig ammunition. Ni får vara beredda på höga smällar då allt självklart är på riktigt. Detta är helt klart en spännande utmaning som alla kan vara med på. Det behövs inga förkunskaper då deras erfarna personal kommer att vara på plats under hela aktiviteten och lär ut skytteteknikens grunder.

Dessa tre aktiviteter är genomtänkt paketerade med en restaurang för att man efter aktiviteten ska kunna gå vidare och serveras en välförtjänst middag medan man skrattar åt dagens aktiviteter. Om ni har egna önskemål om var ni vill äta är det bara att höra av er till oss så sätter vi ihop något som passar för just er.

Vill ni ha mer inspiration för aktiviteter ni kan utföra tillsammans med era kollegor kan ni kika in på var kategori Kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på