Digitalt

Digitalt

 

Att kommunicera via olika digitala lösningar har exploderat det senare året och vi på Memento Event följer självklart med i utvecklingen. Oavsett om ni är ute efter motiverande teambuilding aktiviteter online eller olika typer av digitala lösningar som föreläsning på länk, streaming, inspelningar, virtuell mässa, hybridevent eller liknande så kan vi hjälpa er på vägen.

Digitala event är en del av utvecklingen och vi ser positivt på att alla inte längre ser detta som ett andrahandsval. Det finns enorma fördelar med digitala event och med rätt förutsättningar behöver ni heller inte kompromissa på upplevelsen. Vi strävar alltid efter att hålla en hög nivå och komma med passande lösningar för ert mål och syfte. I framtiden tror vi på att en kombination av det digitala och det fysiska kommer att vara vägen att gå. Ett hybridevent innebär att era deltagare både kan vara med på plats eller delta hemifrån. Självklart ska upplevelsen vara detsamma för alla deltagare, därför gäller det att tänka till och anpassa ert innehåll för att det ska passa bägge målgrupper. En stor fördel med ett hybridevent är att plötsliga händelser som ett inställt flyg eller sjukdomar inte längre kommer att vara ett problem. Lösningen blir så enkel, att personen byter ut sin fysiska biljett mot en digital. På så sätt slipper de missa konferensen och kan känna sig delaktiga på ett annat sätt.

Missa inte vår eventkategori; Digitala event & möten där vi samlar färdiga förslag på digitala event med unika syften. Här kan ni snabbt och enkelt hitta inspiration till ert kommande digitala event. Hör av er så berättar vi mer!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på