[smartblock id="164"]
Standup-Memento

STANDUP

Under denna kategori har vi samlat ett antal komiker som vi på på ett eller annat sätt har arbetat med tidigare och som vi varmt kan rekommendera. Utöver dessa komiker finns givetvis en uppsjö av andra duktiga komiker både i Sverige och utomlands som vi vid förfrågan kan hjälpa till att boka.

Hela utbudet
Coverband-Memento

COVERBAND

Att boka ett coverband till sitt event är oftast väldigt bra investerade pengar då de riktigt duktiga banden i princip alltid får igång en fest. Det finns ju dock både bra och mindre bra coverband i Sverige. Vi på Memento har valt att rekommendera endast en handfull för garantera den allra högsta nivån.

Hela utbudet
DJ-Memento

DJS

Att boka en DJ till festen är oftast en självklarhet. Under denna kategori har vi dock samlat ett antal DJs som ger er ett mervärde till eventet på ett eller annat sätt. Här hittar du bland annat en av Sveriges mest bokade DJs, Peter Siepen, samt schlagerartisten Andreas Lundblad som utöver härliga 80 tals beats även levererar sånguppträdande under kvällen.

Hela utbudet
Underhållning-Memento

ANNORLUNDA UNDERHÅLLNING

Ni kanske inte vill boka coverband eller standup, för att ni gjort det tidigare. Under denna kategori hittar ni ett antal alternativ som verkligen är annorlunda. Våga ta ut svängarna och testa något nytt!

Hela utbudet
Trubadur-Memento

TRUBADUR

Under denna kategori hittar ni klassiska trubadur sångare, trubadur i kombination med någon typ av fråge/sång quiz samt sångare som är på gränsen till coverband då de i princip kommer med samma utrustning som de traditionella coverbanden gör.

Hela utbudet
Svenska-artister-Memento

SVENSKA ARTISTER

Sverige är ett fantastiskt musikland. Vi har en mängd svenska sångartister som håller extremt hög nivå. Under denna kategori har vi hittils lagt upp en handfull artister som vi arbetat med tidigare och som vi vet är otroligt proffsiga. Vi hjälper givetvis till med förfrågningar på artister som ej finns med under denna kategori.

Hela utbudet
Utlandska-artister-Memento

UTLÄNDSKA ARTISTER

Har ni en favoritartist på kontoret som inte är från Sverige? Kolla med oss så kan vi troligtvis hjälpa er att boka artisten i fråga på ert nästa företagsevent.

Hela utbudet