Takvandring i Stockholm – Våra bästa tips!

Takvandring i Stockholm är en oerhört populär aktivitet där du får chansen att uppleva Stockholms vackra silhuetter och få en historieguidning på samma gång.

Denna aktivitet går att boka för grupper mellan 2 till 20 personer. Är ni färre brukar det ofta vara så att aktiviteten utförs tillsammans med andra deltagare.

En annan sak som är bra att veta är att det oftast inte finns någon åldersgräns. Däremot brukar det istället vara minimilängd på 150 cm. När ni väl ska upp på Stockholms tak är det bra att sätta på dig rejäla och stabila skor.

Takvandring i Stockholm med Memento Event

Under den takvandring som vi erbjuder kommer ni befinna er på Riddarholmen i centrala Stockholm. Upplevelsen börjar med att de certifierade takguiderna möter upp er, går igenom säkerhetsrutinerna och visar er den säkerhetssele som ni bär under hela vandringen. Därefter beger ni er 43 meter upp till det gamla riksdagshusets tak. Detta är en utmärkt utgångspunkt för att uppleva Stockholms historia. Tillsammans med guiderna går ni runt på taken via gångbryggor som självklart är väl förankrade i ett säkerhetssystem.

Från hjärtat av Stockholm får ni alltså chansen att uppleva denna fantastiska utsikt som är svår att slå. Att ni under tiden även får höra intressant historia på ett lättsamt sätt av de erfara guiderna är bara ett plus.

Missa inte takvandring i Stockholm! En unik kombination av stadsvandring, pirr i magen och storslagen utsikt.

Tyvärr finns inte takvandring att boka i Stockholm längre. Men gå gärna in på vår hemsida och inspireras av våra aktiviteter inom kick off och teambuilding

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka en takvandring i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på