Ta er digitala AW ett steg längre!

En digital AW var en av de digitala aktiviteter som var absolut mest populära när pandemin startade under 2020. Det var ett lättsamt evenemang som de flesta kunde vara med på och som dessutom kunde vara en förlängning av det kontinuerliga digitala mötet på Zoom eller Teams. 

Vi tror och vet att kraven på den digitala kommunikationen har ökat bland de anställda och man förväntar sig mer nu. En högre kvalitet på både innehåll och sändning är ett måste, annars tappar deltagarna snabbt intresset!

Den digitala AW:n som startade som en lättsam och rolig grej under slutet av veckan, tycker vi nu att ni ska uppgradera. Det finns mängder av aktiviteter och liknande att kombinera med denna typ av arrangemang som ofta skapar en härlig stämning i gruppen! Kombinera månadens AW med:

 • Cocktailskola – Ett genomtänkt barogram skickas hem till respektive deltagare dagarna innan evenemanget och en erfaren bartender skakar drinkar med er digitalt.
 • Standup – Komikern  Al Pitcher genomför en digital Standup för er då ni under 40 minuter kan ni luta er tillbaka och njuta av underhållning i världsklass!
 • Coffee break Game Show – En återkommande Game Show där ni under tre tillfällen tävlar  tillsammans med kollegorna! Poängen behåller ni givetvis till nästa vecka!
 • Digital matlagningsaktivitet – Lite matlagning tillsammans med kollegorna och en erfaren kock direkt efter jobbet är inte helt fel. En genomtänkt råvarukasse skickas hem till alla deltagare dagarna innan eventet.
 • Vinprovning – Att prova viner tillsammans med en erfaren sommelier gör man inte varje dag! Besök Toscana för en stund och njut av smakfulla viner och snacks från trakten.
 • Magiker – Skicka hem en härlig AW-låda till alla medarbetare och njut av god mat, dryck och en interaktiv show med en av nordens största magiker John Houdini.
 • Teambuilding – Starta upp veckan AW med en digital teambuilding aktivitet. Utbudet är enormt och ni kommer garanterat ha något roligt att prata om när aktiviteten övergår till mingel och småprat.

Som ni ser finns det en hel drös med förslag på aktiviteter som kan förgylla er digitala AW! Att ni verkligen tänker till och anordna någonting nytt inför kommande digitala AW kommer att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse som dina anställda kommer minnas. Det är viktigt att visa att ni gör allt ni kan för att behålla och jobba på en sammanhållning och teamkänsla, trots att ni jobbat hemifrån under en längre period! Håll ut – Snart kommer vi säkert att kunna ses på en uteservering för en AW i Stockholm!

Kika in alla våra paketerade lösningar för digitala arrangemang!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa digitala AW, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på