Sommarfest på Villa Elfvik

Antal personer: 45-145 pers

Exklusivitet i lokalen Hög kvalité på maten Fantastisk miljö invid vattnet

Vad som ingår

Projektledning inför event
Egen serveringspersonal
1 glas mousserande
Drinktilltugg: Lantchips & oliver
3 rätters middag / Sommarbuffé
2 glas vin/öl
Kaffe / Te
Exklusivitet på Villa Elfvik mellan 17-01

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1665 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på Villa Elfvik

Boka er nästa sommarfest på Villa Elfvik på Lidingö. Här får ni alltid hela huset för er själva för sommarfest, konferens och övernattning.

Det fantastiska huset som byggdes 1953 har ett fantastiskt läge precis intill vattnet på Lidingö. Det naturnära läget gör det möjligt att både springa och gå längs med vattnet och under sommarhalvåret kan du segla och utföra olika typer av vattenaktiviteter bara några minuter från huset. När du bokar ditt företagsevenemang på Villa Elfvik får alltid exklusiv ensamrätt i den 750 kvadratmeter stora villan.

Välkommen till Villa Elfvik Strand, här inleds kvällen med mingel och en somrig fördrink på den fantastiska terrassen medan du njuter av utsikten över Stockholms inlopp. Efter lite mingel är det dags att bege sig in till den fantastiska festvåningen där en 3 rätters middag alternativt en färgsprakande sommarbuffé dukats upp av Jonas Ålund, Villa Elfviks kock som under tjugo års tid arbetat med krögaren Melker Andersson inom F12-gruppen där han tidigare varit delägare. Det finns även möjlighet att avnjuta middagen utomhus om ni föredrar det.

Efter middagen finns det även möjlighet till dans med DJ, ljud och ljus som ni kan välja till i tillvalsrutan. Villa Elfvik är vana att lösa det mesta och kan skräddarsy lösningar som passar för just er företagsgrupp. Möjligheten till övernattning gör det enklare om ni har långväga gäster.

Vi kan även hjälpa till med båttransport till och från Villa Elfvik, priset under tillval är beräknat enkel väg.

Förslag på tidsschema för sommarfest på Villa Elfvik Strand (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Bubbel & tilltugg på terrassen
19.00 – Sommarmiddag serveras i festvåningen
22.00-01.00 – Mingel & dans en trappa ner