Sommarfest på terrassen

Antal personer: 20-100 pers

Garanterat regnfritt Ni har terrassen helt för er själva

Vad som ingår

Projektledning
Egen grillkock
Fördrink - ett glas mousserande
Grillbuffé med somriga tillbehör
2 glas vin/öl
Kaffe och dessert

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1040 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på terrassen

Clarion Hotel Stockholm anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och vidtar nödvändiga åtgärder för deras gästers och anställdas säkerhet. För att minimera risken för spridning av nya Corona-viruset så ändrar Nordic Choice Hotels tillfälligt rutinerna vad gäller mat och dryck och matsbuffér ersätts med tallriksservering. De har även satt in extra resurser och ännu hårdare rutiner för noggrann städning. Överlag så följer samtliga hotell inom Nordic Choice Hotels rekommendationer, råd och instruktioner från hälsomyndigheterna i de sex länder där de verkar (i Sverige följs Folkhälsomyndighetens råd). De bevakar även utvecklingen noga och uppdaterar rutiner efter hälsomyndigheternas rekommendationer.

I perfekt söderläge på plan 2 på Clarion Hotel Stockholm hittar ni Terrassen.

En perfekt plats att abonnera för er sommarfest. Här kan ni blicka ut över Eriksdalslundens och Årstavikens lummiga omgivningar medan ni njuter av god mat och dryck. Terrassen kan abonneras för upp till 100 personer för mingel, fest och middag. I högtalarna strömmar antingen vår blandande musik eller från en förbokad DJ.

Under kvällen serveras en somrig mingelbuffé med egen BBQ-kock där ni får smaka på rätter som svensk fläskkarré, laxfilé, kycklingbröst, chorizo, grillad majs, bakad potatis, quinoasallad och självklart en massa härliga såser och röror! En del sittplatser finns att tillgå men middagen serveras som mingelbuffé och rundas av med en härlig chokladbrownie alternativt en vit chokladpannacotta med rom- och myntamarinerad ananas.

På Terrassen finns inget tak men gasol- samt infravärmare och filtar. Vid regn eller oväder flyttas eventet in till lämplig plats inomhus på hotellet utan extra kostnad.

Dessa priser och minimiantal gäller måndag-torsdag. Är ni intresserade av att abonnera terrassen en fredag eller lördag så är minimiantalet 52 personer. 

Förslag på tidsschema för sommarfest på Terrassen (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Fördrink och mingel (Fredag-lördag har ni tillgång till terrassen från 14.00)
18.00 – Grillbuffé som avslutas med dessert och kaffe
20.00-22.00 – Mingel, dans och barhäng