Sommarfest på Haga Forum

Antal personer: 70-220 pers

Möjlighet att ta fördrinken utomhus Fantastisk miljö invid vattnet

Vad som ingår

Projektledning
Egen serveringspersonal
Fördrink, ett glas mousserande
Grillbuffé alt. 3 rätters meny
2 glas vin/öl
Kaffe efter maten
Haga forum exklusivt i 5 timmar
DJ, ljud och ljus (Haga Forum)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 855 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på Haga Forum

Haga Forum anpassar just nu sin verksamhet till situationen vi befinner oss i och tar gemensamt ansvar, håller avstånd och följer en handlingsplan som agerar för att förhindra smittspridning. De gör allt de kan för att bidra till att restaurangen ska vara en trygg och trevlig plats att komma till även i dessa tider. De följer Folkhälsomyndighetens direktiv och agerar utifrån ansvariga myndigheters rekommendationer, samt egna ytterligare rutiner för att säkerställa deras gästers hälsosäkerhet. I restaurangen har de ökat avstånden mellan borden, lagt extra resurser på redan existerande hygienrutiner och visar kärlek på andra sätt än att kramas och ta i hand.

Vackert beläget vid Hagaparkens södra port ligger Haga Forum.

På Haga Forum inleds sommarfesten på bästa tänkbara sätt, med ett glas mousserande på den generösa uteserveringen. Här kan ni tillsammans med era kollegor fira att sommaren är på väg!

I den luftiga och ljusa restaurangen dukar de sedan upp somrig grillbuffé alternativt att det serveras en genomtänkt 3 rätters meny som ni avnjuter medan ni blickar ut över Hagaparken och den glittrande Brunnsviken. I samband med restaurangen ligger den härliga  uteserveringen som ni har tillgång till under hela kvällen.

När efterrätten är uppäten står dansgolvet redo med DJ, ljud och ljus för att summera en lyckad kväll tillsammans med kollegorna!

Är ni sugna på att testa på en aktivitet innan eller under sommarfesten så finns det fina grönområden utanför Haga Forum som passar perfekt för detta. Hör gärna av er om ni vill ha förslag på aktiviteter!

Förslag på tidsschema för sommarfest på Haga Forum (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink och mingel på altanen om vädret tillåter
19.00 – Middag serveras inne i restaurangen
21.00-23.00 – Mingel och dans med Dj, ljud och ljus.

Det finns även möjlighet att lägga till timmar i lokalen fram till klockan 03.00. Välj gärna till detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er.

På torsdagar och fredagar i maj/juni är det 180 personer i minimidebitering, men hör gärna med oss för exakta villkor.