Sommarfest på Almåsa

Antal personer: 60-120 pers

Fantastisk miljö invid vattnet Busstransport ingår

Vad som ingår

Projektledning
Personal på plats
Busstransport Stockholm-Almåsa
Sommaraktiviteter som kanoter, fotboll, kubb och krocket
1 fördrink
Grillbuffé
2 glas vin/öl till maten
Busstransport Almåsa-Stockholm

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1345 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på Almåsa

Almåsa havshotell anpassar just nu sin verksamhet till den situation vi befinner oss i och arbetar proaktivt för att motverka spridning och smitta av Covid-19. De följer dagligen utvecklingen i Sverige och internationellt samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På anläggningen har de infört rutiner för att upprätthålla en säker miljö för gäster och medarbetare i verksamheten. Utöver riktlinjer till personalen, ställer vi samma höga krav på att leverantörer ska följa utsatta rutiner för att minimera risken för spridning. Nedan följer några specifika åtgärder:
– Mer frekvent rengöring av allmänna ytor såsom toaletter, dörrhandtag, trappräcken o.s.v.
– Handsprit och desinfektionsstationer finns tillgängliga runt om i verksamheten.
– Medarbetare med influensa eller influensasymtom och de som vart i kontakt med personer som befunnit sig i riskområden stannar hemma.
– Undviker kroppskontakt (utom för ledsagning av synsvaga)
– Väldigt god handhygien
– Dialog med gäster och företag som besöker oss

Välkommen till Almåsa Havshotell, en nyrenoverad och modern mötesplats i Stockholm södra skärgård. Endast 30 minuter från Stockholm City.

På denna anläggning hittar ni allt och lite till… 3 bryggor, 10 båtplatser, 400 m strand, 1 flotte med motor, 2 roddbåtar, 3 kanoter, 2 spa-pooler utomhus, 1 Svartkrog, 1 strandhus, 10 konferensrum, 2 terrasser, 115 sköna sängar, 1 herrgård, restaurang för 120 gäster, 64 hotellrum, 2 km skogspromenad, 3 sköna lounger, 1 uteservering, 2 festlokaler…

Denna eftermiddag finns möjligheten att börja i Sjövillan där ni har tillgång till de två uppvärmda bubbelpoolerna och den flytande sjöbastun om ni väljer till det i tillvalsrutan. Väljer ni inte till detta kan ni istället sysselsätta er med resterade aktiviteter som finns att tillgå som kanoter, roddbåtar, fotboll, kubb och krocket.

Efter aktiviteterna går ni vidare upp till herrgården med tillhörande uteservering som ni har för er själva under hela kvällen. Ni inleder middagen på uteserveringen där fördrink serveras om vädret tillåter. Därefter kan grillbuffén dukas upp inne i herrgården alternativt ute på uteserveringen. Inne i skärgården finns även tre salonger, biljardbord, sällskapsspel, en skön bar och sprakande brasor som även finns att tillgå under kvällen.

Om ni känner för att övernatta finns självklart även denna möjlighet. Då bor ni i moderna hotellrum med egen balkong eller terrass och oftast med fri utsikt över havet. Vänligen hör med oss för priser.

Förslag på tidsschema för sommarfest på Almåsa Havshotell (Vänligen hör med oss för detaljer): 

16.00 – Aktiviteter vid vattnet
18.00 – Fördrink serveras på uteserveringen
19.00 – Grillbuffé dukas upp på uteserveringen alternativt inne i skärgården
22.00-01.00 – Fest med dj, ljud och ljus om ni valt till detta i tillvalsboxen.