Sommarmiddag och boule på Djurgårdsbrunn

Antal personer: 6-120 pers

Alla kan vara delaktiga Mysiga och anrika lokaler Leder till mycket skratt & glada tillrop

Vad som ingår

Projektledning
Serveringspersonal
Fördrink, ett glas mousserande
Grillbuffé vid bordet
1 glas öl/vin till maten
Kaffe efter maten

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 860 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarmiddag och boule på Djurgårdsbrunn

Ett stenkast från innerstans storstadspuls finner vi anrika Djurgårdsbrunns Wärdshus. På sommaren växer restaurangen med dess uteservering och skapar en avslappad oas precis intill Djurgårdskanalen.

Ni välkomnas med ett glas mousserande som ni tar mer er till boulebanorna. Boule är perfekt aktivitet för företaget då alla kan vara med att spela, det tar endast en minut att lära sig och brukar leda till varma diskussioner, ljuva skratt och glada tillrop.

Efter en stund spelande går ni in i restaurangen där det kommer att dukas upp en grillbuffé på ert bord, skålar och fat skickas runt bordet och middagen blir därmed lite mer avslappnat än en vanlig trerättersmiddag. Är ni färre än 20 personer finns det dock ingen möjlighet att välja grillbuffén utan ni får då avnjuta en 3-rätters middag istället, detta väljer ni i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er.

Missa inte att klicka i hur många boulebanor ni önskar att boka för att få ut rätt pris för er. Vi rekommenderar er att vara 6 personer per bana, då får alla kasta två klot varje omgång.

Självklart går det bra att abonnera hela Djurgårdsbrunn för ert sällskap om ni är mellan 100-120 personer, då tillkommer en lokalhyra som ni väljer i tillvalsrutan.

Förslag på tidschema för sommarmiddag på Djurgårdsbrunn (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink och boule
19.00 – Grillbuffé serveras vid bordet följt av mingel