Sommarmiddag och boule på Djurgårdsbrunn

Antal personer: 6-80 pers

Alla kan vara delaktiga Mysiga och anrika lokaler Leder till mycket skratt & glada tillrop

Vad som ingår

Projektledning
Serveringspersonal
Fördrink, ett glas mousserande
Grillbuffé vid bordet
1 glas öl/vin till maten
Kaffe efter maten

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 860 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarmiddag och boule på Djurgårdsbrunn

Ett stenkast från innerstans storstadspuls finner vi anrika Djurgårdsbrunns Wärdshus. På sommaren växer restaurangen med dess uteservering och skapar en avslappad oas precis intill Djurgårdskanalen.

Ni välkomnas med ett glas mousserande som ni tar mer er till boulebanorna. Boule är perfekt aktivitet för företaget då alla kan vara med att spela, det tar endast en minut att lära sig och brukar leda till varma diskussioner, ljuva skratt och glada tillrop.

Efter en stund spelande går ni in i restaurangen där det kommer att dukas upp en grillbuffé på ert bord, skålar och fat skickas runt bordet och middagen blir därmed lite mer avslappnat än en vanlig trerättersmiddag. 

Missa inte att klicka i hur många boulebanor ni önskar att boka för att få ut rätt pris. Vi rekommenderar att vara 6 personer per bana, då får alla kasta två klot varje omgång.

Är ni färre än 20 personer finns det tyvärr ingen möjlighet att välja grillbuffén. Ni får du avnjuta en 3-rätters middag istället, detta väljer ni i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er.

Förslag på tidschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink och boule
19.00 – Grillbuffé serveras vid bordet följt av mingel