Pool Party på terrass i Stockholm

Antal personer: 70-200 pers

Fantastisk utsikt över Stockholm Exklusivitet till pool och spa Centralt beläget

Vad som ingår

Projektledning
Egen kock på plats
1 glas mousserande
Grillbuffé
2 glas vin/öl
Kaffe efter maten
Badrock, handduk, tofflor, frukt

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1170 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Pool Party på terrass i Stockholm

Clarion Sign anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och vidtar nödvändiga åtgärder för deras gästers och anställdas säkerhet. För att minimera risken för spridning av nya Corona-viruset så ändrar Nordic Choice Hotels tillfälligt rutinerna vad gäller mat och dryck och matsbuffér ersätts med tallriksservering. De har även satt in extra resurser och ännu hårdare rutiner för noggrann städning. Överlag så följer samtliga hotell inom Nordic Choice Hotels rekommendationer, råd och instruktioner från hälsomyndigheterna i de sex länder där de verkar (i Sverige följs Folkhälsomyndighetens råd). De bevakar även utvecklingen noga och uppdaterar rutiner efter hälsomyndigheternas rekommendationer.

Vet du att det ligger en uppvärmd utomhuspool på Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan? Vet du att de har – förutom pool – bastu och relaxrum.

Ni har nu möjlighet att exklusivt abonnera hela Clarion Sign spa med uppvärmd pool, terrass, egen kock som grillar utomhus och bar. Den perfekta sommarfesten mitt i city! Kvällen börjar med ett glas mousserande medan ni blickar ut över vår fantastiska huvudstad och fortsätter sedan med en välsmakande grillbuffé, barhäng och förhoppningsvis ett svalkande dopp i poolen.

Är ni en mindre grupp på max 30 personer så finns möjlighet att abonnera den mindre terrassen istället som är belägen utomhus med häftig utsikt över Stockholm.

Det tillkommer en lokalhyra på priset som varierar beroende på dag. 

Förslag på tidsschema för poolparty på terrass i Stockholm (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Gästerna välkomnas med ett glas mousserande
18.00-21.00 – Grillbuffé serveras följt av poolhäng och mingel på terrassen