Skräddarsydda event

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda events som gör skillnad. Detta gör vi genom olika typer av upplevelser i form av stora jubileumsarrangemang, konferenser, julfester, sommarfester och fantastiska resor över hela världen. Alltid med ett tydligt syfte!

Vår vision är att själva bli Sveriges bästa arbetsplats och det arbetar vi aktivt för varje dag genom olika aktiviteter. Låt oss hjälpa er med detsamma!

Nasdaq julfest

Nasdaq

En helhetsupplevelse där vi tillsammans med Nasdaq kombinerade mingelbuffé, underhållning och dans med tropiskt jultema för 500 personer.

Läs mer
Tapwell

Tapwell

Några gånger varje år bjuder Tapwell in sina kunder och återförsäljare med målet att bygga relationer och visa sina kvalitetsprodukter från Italien.

Läs mer
Case - Atlas Copco

Atlas Copco

Atlas Copco samlade alla 400 anställda för första gången på flera år för julfest på Clarion med temat ”Christmas in the wild west”.

Läs mer
Nordman

Nordman

Tillsammans med Nordman arrangerade vi två kundevent i Malmö och Stockholm med syfte att presentera nyheter och skapa en relation till kunderna.

Läs mer
Schneider

Schneider

Schneider arrangerar tillsammans med oss en stor lansering för en ny produkt som kommer ut på marknaden. Två dagar fyllda med seminarier, middag och fest.

 

Läs mer
Benify - And The Award Goes To

And The Award Goes To…

And the award goes to .. är ett skräddarsytt koncept för Benify skapat av Memento Event. Under kvällen kombinerades den årliga prisutdelningen med underhållning och fest.

Läs mer

Memento Event på

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

Företag (*)

Din E-postadress (*)


Ditt telefonnummer (*)

Antal personer


Meddelande och övriga önskemål som tex datum...