Skräddarsydda event

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda events som gör skillnad. Detta gör vi genom olika typer av upplevelser i form av stora jubileumsarrangemang, digitala lösningar, konferenser, julfester, sommarfester och fantastiska resor över hela världen. Alltid med ett tydligt syfte!

Under 2020 har digitala event och möten exploderat på grund av situationen med Covid-19. Vi skräddarsyr gärna digitala lösningar där vi utgår ifrån samma principer som ett fysiskt event, där ni som kund beskriver ert syfte och mål. Under vår kategori ”Digitala event & möten” erbjuder vi även förslag på färdiga paket som ni kan inspireras av.

Vår vision är att själva bli Sveriges bästa arbetsplats och det arbetar vi aktivt för varje dag genom olika aktiviteter. Låt oss hjälpa er med detsamma!

Bjurfors Goes Steamy - Case

Kick off – Bjurfors Goes Steamy

En helhetsupplevelse där vi tillsammans med Bjurfors kombinerade workshops, föreläsningar och prisutdelning med middag och fest för 130 personer på Steam Hotel i Västerås!

Läs mer
Nasdaq julfest

Julfest – Tropical Nasdaq

En helhetsupplevelse där vi tillsammans med Nasdaq kombinerade mingelbuffé, underhållning & dans med tropiskt jultema för 500 personer.

Läs mer
Italian Night with Tapwell

Kundevent – Italian Night with Tapwell

Några gånger varje år bjuder Tapwell in sina kunder & återförsäljare med målet att bygga relationer & visa sina kvalitetsprodukter från Italien.

Läs mer
It’s Electric With Schneider Electric - Case

Produktlansering – It’s Electric With Schneider Electric

Schneider arrangerar tillsammans med oss en stor lansering för en ny produkt som kommer ut på marknaden. Två dagar fyllda med seminarier, middag och fest.

 

Läs mer
Case - Atlas Copco

Temafest – Atlas In The Wild West

Atlas Copco samlade alla 400 anställda för första gången på flera år för julfest på Clarion med temat ”Christmas in the wild west”.

Läs mer
Benefit With Benify - Case

Awards – Benefit with Benify

And the award goes to .. är ett skräddarsytt koncept för Benify skapat av Memento Event. Under kvällen kombinerades den årliga prisutdelningen med underhållning och fest.

Läs mer

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

Företag (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Antal personer

Önskat datum

Övriga önskemål/meddelande


Memento Event på