Island

Maria Nila åker alltid iväg på en resa i början av året om de tar sin årsbudget, en riktigt trevlig tradition som vi får äran att följa med på!

 

Vår projektledare Sandra har följt med Maria Nila till både London och Amsterdam tidigare år, denna gång var de oerhört sugna på att testa något annorlunda. De har alltid en klar bild redan innan vilket resmål som är aktuellt och så var det även i år. Så snart planet landade på Arlanda efter en två timmars flygresa hem från Amsterdam sa dem, ”Nu siktar vi mot Island!”

Maria Nila och Sandra fick två intensiva dygn tillsammans på Island där de så klart ville hinna se så mycket som möjligt av det vackra landskapet. För att effektivisera vistelsen så blev det ett stopp vid blå lagunen så snart de landat, ett måste när du åker till Island! Utomhusbadet håller temperaturer runt 38 grader året runt och mineralerna som finns i vattnet ska tydligen få dig att slappna av och undvika stress, helt klart en perfekt start på resan.

Bussen med samtliga 50 anställda fortsatte mot hotellet där det var dags att installera sig innan nästa äventyr. Sales Award på en genuin Isländsk restaurang stod på schemat och en hel del priser delades ut till de anställda. Sandra blev även uppdragen på scen och fick äran att leda Maria Nila genom dansen Hey Macarena. Ett perfekt avslut på första dagen!

Följande dag stod konferens följt av valfri aktivitet på schemat. Maria Nilas medarbetare fick helt enkelt välja om de ville åka på valsafari eller rida islandshästar. Sandra som var med på turridning med islandshästar beskrev upplevelsen som MAGISK!

Fredagen spenderades på flygplanet hem till Sverige och två lyckade dagar på Island var över för den här gången!

Vi kan åter igen sammanfatta en riktigt lyckad resa tillsammans med Maria Nila. Redan nu är planeringen smått påbörjad inför både julfest och kommande resa som kommer att göras tillsammans med oss! En ledtråd till var nästa resa går om de får lika fina resultat nästa år är … Gulaschsoppa!

Ansvarig projektledare

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se

08-6674000
070-7665126

Referens slutkund

Marcus Ederwall
markus.ederwall@marianila.se