Budapest

Academic Work NORD ville fira sina framgångar under året och tog därför med sig 95 medarbetare till Budapest för att möta våren i Europa.

” Stort tack för i helgen, jag är fortfarande i extas. Bästa målresan någonsin! 

Cecilia Cahp

Academic Work Stockholm Nord ville belöna sina medarbetare för att de tog sin årsbudget genom att möta våren tillsammans i Europa. Resmål som var på tal från början var Edinburgh, Köpenhamn och Budapest. Det bestämde sig till slut för Budapest då det är ett oerhört prisvärt resmål där man får mycket för pengarna.

Det viktigaste var att resan skulle innehålla gemensamma middagar, en teambuilding aktivitet, egen tid att upptäcka staden och att de tillsammans skulle göra något som var typiskt för just Budapest. Då de tidigare under året utfört en säljtävling där vinsten var en exklusiv lunch med kontorschefen skulle även denna bokas in under vistelsen.

När det var dags att välja hotell i Budapest var det absolut bäst att utgå ifrån de restauranger som hade reserverats. Hotellet som bokades hade gångavstånd till båda restaurangerna och på så sätt slapp de eventuella transportkostnader för alla 95 personer.

För att komma ner i pris utformade Sandra en helt unik teambuildingaktivitet för Academic Work där hon fick in samarbete samtidigt som de fick chansen att upptäcka staden. Denna ”City Challenge” utfördes med hjälp av kameror och bilder skulle tas på flera olika platser i Budapest. Aktiviteten ledde till många skratt men även en hel del minnen i form av bilder som togs och självklart skickades ut till de anställda efteråt.

När man är i Budapest känns det som en självklarhet att besöka ett termalbad. Denna gång besökte Academic Work Budapest största, Széchenyi termalbad där de under dagen fick chansen att ta massage, sola och bada. Ett mycket uppskattat inslag under resan.

”Bästa målresan ever” var de ord som användes efter att de kommit hem från resan. Allt gick bra och Academic Work åkte nöjda hem från ytterligare en resa tillsammans med oss. Denna resa har även lett till en långsiktig relation där både julfester och ytterligare tre resor bokats med oss. Sandra har fått chansen att göra mycket tillsammans med Academic Work!

Ansvarig projektledare

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se

08-6674000
070-7665126

Referens slutkund

Cecilia Cahp
cecilia.cahp@academicwork.se