Amsterdam

Maria Nila tog sin årsbudget och ville belöna sin personal med en resa till Amsterdam som bjöd på gemensamma middagar, äventyr och mycket skratt!

” Jag tackar för ett grymt arrangemang för din del Sandra. Du har varit en klippa, nu siktar vi mot Island!”

Theodore Liffner, Maria Nila

Det var dags för den årliga målresan för Maria Nila. Resmålet hade redan bestämts så vårt uppdrag var egentligen att sy ihop hela resan. Konferens, sightseeing och gemensamma middagar var det som var det allra viktigaste att få med under dessa två dygn i Amsterdam.

Samtliga anställda på företaget skulle få chansen att följa med och eftersom kontoren är utspridda på flera platser i Sverige var det viktigt att det gick smidigt för alla att ta sig till flygplatsen och vidare till Holland.

Efter att flygbiljetterna var bokade var det dags att hitta ett optimalt hotell för denna grupp som rymde 50 personer, erbjöd konferenssal samt låg bra till i förhållande till Amsterdams Centralstation. Eftersom Maria Nila endast hade två dygn i Amsterdam och man ville få ut så mycket som möjligt av vistelsen var det strategiskt bra att boka Hotell Hilton då det gick snabbt och enkelt att ta sig till och från flygplatsen med tåg.

Väl på plats i Amsterdam åkte vår projektledare Sandra ner ett par timmar innan Maria Nila för att förbereda så mycket som möjligt. Dessa timmar gick åt för att gå förbi restaurangerna och se till så att de hade allt under kontroll inför besöken samt shoppa holländsk choklad som hon la in på alla rum tillsammans med en välkomsthälsning och ett reseprogram. Programmet innehöll allt som Maria Nila behövde veta om resan och vad som skulle att hända de kommande dygnen.

Eftersom Maria Nila är ett varumärke som står för 100 % veganska produkter var det bestämt sedan innan att alla gemensamma måltider som serverades skulle vara vegetariska.

Då Maria Nila ville få med lite sightseeing under vistelsen var det tidseffektivt med en kryssning på Amsterdams charmiga kanaler som kombinerades med lunch. Under ungefär två timmar kunde de i lugn och ro äta lunch medan guiden berättade om stadens historia. De passerade även många av de vackra kanalhusen och andra historiskt intressanta sevärdheter under vägen. Att solen sken under hela resan var bara ett plus!

Maria Nila åkte hem från Amsterdam med ett leende på läpparna, under resan har de skapat många fina minnen tillsammans. Detta var vår andra resa tillsammans och det pratas redan om var den tredje resan kommer gå om de når lika fantastiska resultat under kommande år.

Ansvarig projektledare

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se

08-6674000
070-7665126

Referens slutkund

Theodore Liffner
theodore.liffner@marianila.se