Nytt eventpaket – VREX och julbord!

Äntligen kan vi presentera vårt sprillans nya eventpaket – VREX och julbord i Bromma! 

VREX är ett fullskaligt upplevelsecenter som med 4D Virtyal Reality erbjuder upplevelser som du troligtvis aldrig varit med om tidigare. Ni kommer tillsammans fysiskt ge er ut på spännande äventyr i ett virtuellt landskap på en 300 kvm yta.

Så fort du tar på dig ryggsäcksdatorn, VR-glasögonen och trackers kommer allt kännas på riktigt. All utrustning gör att systemet kan läsa av kroppens rörelser och du blir därmed en karaktär i spelet. Du ser även dina kollegor i en helt ny skepnad i den nya världen som ni nu tillsammans ska försöka bemästra. Självklart kan ni även prata och kommunicera med varandra under hela spelet vilket gör att detta är den perfekta aktiviteten för teambuilding.

Det finns möjlighet att spel olika sorters spel där båda innebär att ni tar er fram i tiden, till helt andra planeter, för att lösa ett viktigt uppdrag. Just detta paket där julbordet kombineras med julbord i samma lokaler, ni väljer om ni spelar efter eller före ni avnjuter julbordet som serveras precis utanför. Maten som serveras är ett svenskt traditionellt julbord som rundas av med ett mindre dessertbord.

Läs gärna mer och boka VREX och julbord.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på