Nytt eventpaket – Ubåtsjakt i Stockholms skärgård!

Ubåtsjakten-Memento-Event

Ingen kan väl ha gått miste om att beröras av förra sommarens ubåtsjakt i Stockholms skärgård!

Nu har ni chansen att prova det i form av en teambuilding aktivitet med kollegorna. Detta är en ny aktivitet för säsongen och utförs ute på Djurönäset. Djurönäset är en konferensanläggning med ett 4-stjärnigt hotell på Värmdö i Stockholms skärgård. Väljer ni att konferera ute på Djurönäset får ni chansen att erhålla ett helt eget hus för just ert företag. I denna villa har ni tillgång till 35 dubbelrum, ett flertal konferensrum, kök samt ett stort gemensamt utrymme med loungedel. Konferenserna på Djurönäset säljs med övernattning då detta skapar en fantastisk helhetsupplevelse.

Ni kan även välja att kombinera aktiviteten med en middag alternativt bara komma till Djurönäset för själva Ubåtsjakten. Vi skräddarsyr upplevelsen efter era behov.

Ubåtsjakten börjar med att ni blir indelade i två lag och deltagarna får kämpa om att vinna makten över Djurölandet. Äventyret börjar på varsin sida av Djurönäset, därefter gäller det att genomföra så många uppdrag som möjligt under de två timmarna som aktiviteten håller på. Ni får tillgång till en ubåt, kajaker, segways och andra fordon som hjälpmedel. Ett av lagen agerar inkräktare med ubåt medan de andra laget agerar jägare med hjälp av en sonarförsedd båt. Båda lagen kämpar om att samla så mycket poäng som möjligt både till sjöss och på land. Då man endast kan vistas 4 personer i ubåten samtidigt får ni komma överens om hur ni byts av laget emellan utan att bli upptäckta.

Ta chansen att prova denna nyhet och få ett minne för livet!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ubåtsjakt i Stockholms skärgård, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på