Nytt eventpaket – Sommarfest på Almåsa!

Almåsa havshotell är en fantastisk plats som passar för både konferens, weekend, brunch och självklart för företagets sommarfest!

Vårt nya paket ”Sommarfest på Almåsa” bjuder in till en fantastisk eftermiddag och kväll med mängder av somriga aktiviteter, bastubad för de som önskar samt middag och fest i deras vackra herrgård.

Att bli uttråkad på Almåsa är näst intill omöjligt då de erbjuder er allt och lite till! Badbryggor, båtplatser, sandstrand, flotte med motor, roddbåtar, kanoter, biljard, sällskapsspel, utomhusjacuzzi, skogsslingor för promenad, morgonjogg och mountainbiking. Bara att välja och vraka helt enkelt!

Då Almåsa Havshotell är beläget i Västerhaninge så ingår busstransport i priset på vår hemsida. Från Stockholms Central är ni på plats inom 30 minuter och då väntar alla dessa somriga aktiviteter på er, vad är ni mest sugna på idag? Kanske hänger regnet i luften och ni vill hitta på någonting inomhus, då kan biljard, dart eller sällskapsspel vara passande.. Om solen skiner kanske det är en kubb, krocket eller kanotpaddling som lockar. De två uppvärmda bubbelpoolerna och den flytande sjöbastun behöver förbokas innan er vistelse medan alla de andra aktiviteterna kan väljas på plats.

När ni känner er färdiga med aktiviteterna för dagen går ni vidare upp till den vackra herrgården där en svalkande fördrink följt av en fantastisk grillbuffé väntar på er. Ni rundar sedan av kvällen vid baren som står öppen för er. Kanske är det dags att ta revansch i biljard innan bussen tar med er tillbaka till Stockholms City. Det finns självklart även möjlighet att sova kvar, ni bor då över i moderna hotellrum med egen balkong eller terrass och oftast med fri utsikt över havet.

Låter sommarfest på Almåsa som en upplägg för er, hör av er till oss så bokar vi in er vistelse på en gång! Om ni vill kolla in fler ställen innan ni bestämmer er kan ni även kolla in alla våra förslag på sommarfest.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på