Nytt eventpaket – Laga mat med kock!

Gute-Grill-Memento-Event

Matlagningsaktiviteter är en av våra mest bokade aktiviteter och anledningen till detta är enkelt. En matlagningsaktivitet är perfekt för både privatpersoner och företag som är ute efter att lära känna varandra bättre eller bara umgås och skratta tillsammans i en ny avslappnad miljö. 

Vi har därför valt att utveckla denna kategori så våra kunder får ännu fler alternativ att välja mellan. I vårt senaste tillskott ”Laga mat med kock” får ni chansen att laga mat tillsammans med de erfarna kockarna på Gute Grill. På Gute grill är ambitionen att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men de serverar självklart även grillad och rökt fisk och vegetariska rätter för de som föredrar detta.

Under kvällen kommer i olika lag få känna på hur det känns att jobba i ett riktigt kök, lära er de vanligaste teknikerna vid matlagning samt andra tips och tricks som stjärnkockarna använder sig av för att laga så god mat som möjligt. Moment som ni kommer få gå igenom under kvällen är exempelvis knivteknik, styckning, marinader, syrning, rökning, reduktioner och emulsionssåser!

Självklart kombineras detta med god mat i mängder och passande drycker då ni efter presentation och servering självklart får njuta av den upplagade 3-rätters middagen som ni själva åstadkommit. Fina priser i form av pokaler och märkesknivar delas ut till det vinnande laget och för bästa individuella prestation!

Missa inte denna uppskattade matlagningsaktivitet, laga mat med kock.  Kika gärna in vår kategori Mat och dryck för att ta del av alla de matlagningsaktiviteter vi erbjuder.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka matlagningsaktivitet i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på