Nytt eventpaket – Helkväll i Huset Diana!

Restaurang Österlånggatan

Är ni sugna på en kväll fylld med god mat, dryck och förhoppningsvis mycket skratt tillsammans med kollegorna.Välkommen till en helkväll i Huset Diana!

I detta vackra hörnhus i Gamla stan där du idag hittar flera olika restauranger döljer sig en unik kroghistoria med svenska matprofiler och storslagna fester.

På Österlånggatan 17 hittar ni en en ambitiös cocktailbar och kvarterskrog. Härifrån kan ni sedan leta sig ned till valven i den gamla Källaren Diana. Väl där finner ni en av Stockholms vassaste vinbarer – Vinköket och även Restaurang Le Rouge, en krog med en filmisk atmosfär.

Under denna kväll slipper ni välja ett av dessa ställen, detta blir istället en spännande helkväll i hela Huset Diana.

Kvällen börjar med en cocktail i handen på Österlånggatan 17. Detta är alltså det första stoppet för kvällen, därefter fortsätter kvällen vidare i Huset Diana.

Efter ett par timmar där ni blir utsläppta någonstans på Brunnsgränd. Förhoppningsvis nöjda och glada efter en härlig kväll fylld med god mat, dryck och en massa skratt tillsammans med era kollegor.

Läs mer och boka er helkväll i Huset Diana!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka helkväll i Huset Diana i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på