Nytt eventpaket: Grillkväll & 5-kamp

Vårt nya eventpaket: Grillkväll & 5-kamp på Hotel Hasselbacken är ett optimalt upplägg för er som gärna spenderar ert evenemang utomhus. Anledningarna till att vara utomhus kan vara olika, men just nu är det såklart många som tänker på vår situation kring Covid-19. 

På Hotel Hasselbacken har de lagt mycket fokus på sin trädgård detta år. De har skapat en mysig oas där alla ska ha en chans att ha roligt tillsammans med sina nära och kära, oavsett ålder och intresse. Några av aktiviteterna som det finns tillgång till i trädgården är pingis, boule, cykling, krocket, dart, kubb, biljard, minigolf och curling. Med andra ord finns det aktiviter i mängder!

I vårt färdiga eventpaket ingår en genomtänk och rolig 5 kamp där ni tävlar i grenarna pingis, boule, cykling, krocket och dart. Här får ni både tävla, skratta och jobba tillsammans med era kollegor. Efter 5-kampen är det dags att sätta sig till bords vid det fantastiska långbordet som är uppdukat under stämningsfulla lampor i den lummiga trädgården. Middagen som ni äter utomhus går självklart att duka enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Till middag serveras en avslappnad grillmiddag med passande viner.

Då Hotel Hasselbacken är beläget mitt på Kungliga Djurgården så är det mycket lätt att ta sig hit med spårvagn, båt eller buss. Det finns även parkeringsplatser vid hotellet för er som föredrar att ta bilen.

Läs gärna mer och boka 5 kamp & grillmiddag på Djurgården inför ert nästa evenemang!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på