Nytt eventpaket – Flipperspel i Stockholm

Nytt roligt eventpaket finns ni live på vår hemsida!

Flipperspel är en klassiker som kommit tillbaka lite på senare år efter att ha underhållit spelare sedan den första versionen kom ut på 30-talet. Sedan dess har spelen utvecklats och finns nu med både olika teman och funktioner. Att få tag i ett klassiskt flipperspel kan vara ganska svårt, dessutom är de i dagsläget både extremt dyra och kräver mycket underhåll. Dock är det många som lockas av utseendet och ser det mer som ett konstverk som passar med inredningen hemma. Om du är intresserad av Flipperspelets historia och vill ha en rolig kväll tillsammans med vänner eller kollegor har vi nu aktiviteten för dig!

Bokar du Flipperspel i Stockholm med oss väntar en helkväll där du får testa spel från sex decennier på ett och samma ställe! Ni väljer själva hur kvällen ska se ut; Vill ni spela mot varandra? Vill ni testa samarbetsövningar genom att sköta varsin sida? Vill ni höra mer av flipperspelets historia?

Oavsett så ser vi till att skräddarsy kvällen efter era önskemål. Alla spel är uppställda i årtalsordning i lokalen, vilket ni kommer att märka ganska snabbt. Spelets historia kommer fram trots att ni inte väljer att få en mer noggrann genomgång under kvällen. Dock rekommenderar vi att ni tar del av den spännande presentationen av spelets historia med teman som ekonomi, marknadsföring, design, juridik, tävlande och teknik.

Hur lång tid aktiviteten tar beror på er, men räkna med att vara på plats mellan 1-2 timmar. Eftersom ni utför aktiviteten på Södermalm i Stockholm finns det ett stort restaurangutbud runtom där ni kan runda av kvällen. Hör gärna med oss för förslag!

Läs gärna mer och boka flipperspel i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på